הזדמנויות לבגידה: מה לעשות?
נונה
האם זה בגידה או לא ומה לעשות ?
⌄
יום נישואין שני חזרתי מהפתעה ענקית שבעלי עשה לי להפתעה עוד יותר גדולה .גיליתי עליו דברים שבחיים לא הייתי חושבת שהוא מסוגל לזה .זה התחיל מסתם שיטוט במייל שלו וגילוי של מיילים מאתר היכרויות בו הוא נרשם כרווק בן 26 מאילת שמחפשסקס ושיחה, ולאחר מכן ראיתי מייל שהוא שלח לבחורה אחרת , שעבדה תחתיו ועזבה לפני כחודשיים , ושאני מכירה אותה היטב ואפילו הארחתי אותה בביתי פעמיים .במייל הוא כתב לה בזו הלשון : " אני נורא שמח בשבילך יפה , את יודעת באותו יום שבאת אלי הייתי מתלנשק אותך צרפתיתאבל פחדתי אני רוצה סוף סוף להיות דוגרי ליריאני מתלהיות איתךאין יום שאני לא מדמיין את זהתחשבי על זה ותנסי לרגע להורידאת הקטע הזה שאני נשויואם לא בא לך אל תתבעסי עלי אני רק סוף סוף חייב להיות דוגרי."בנוסף לזה הוא שלח לה סרט פורנו וכתב לה :" הלוואי שהיינו יכולים להיות ככה עכשיו ".כאשר חזר הביתה הראיתי לו את המייל וסטרתי לו הוא התעצבן עלי ולא בדיוק נתן לי הסבר לזה , הוא רק חיפש איך לצאת מהבית מטענה שהוא לא מאמין שאני לא סומכת עליו ומאמינה לאיזה מייל דפוק .אחר כך כשראה שאני על סף התמוטטות הוא אמר שהוא מצטער ולא התכוון לפגוע בי , שהמייל הזה הוא היה סתם , לא משהו שהוא באמת עשה או התכוון לעשות ועוד נשבע לי בילדה שלנו . הוא ביקש ממני סליחה ואמר שאין לו איך להוכיח שלא היה כלום חוץ מהאימון שאני אמורה לתת לו .אני אבודה , אני מכירה אותו כבר 6 שנים , הוא גבר שיודע לתת אהבה , יחס , פינוק , להיות חבר ולא רק בעל , בנוסף לזה יש לנו ילדה קטנה ומקסימה שהוא חולה עליה , אנחנו נשואים סך הכל שנתיים - הוא אומר שהוא אוהב אותי ולא מסוגל לבגוד בי או לגעת באישה אחרת , אבל אני לא יכולה להירגע ולהאמין לו בכלל , אני שוקלת להתגרש והוא אומר שהוא לא מוכן להתגרש בגלל שטות כזאת , מבחינתו זה לא משהו רציני ואין לו סיבה לגירושין .אני אבודה ואשמח לקבל כל חוות דעת ועצה או סיפור דומה ומה נעשה בנדון .
נונה
האם זה בגידה או לא ומה לעשות ?
⌄
זאת אני שוב - אני זקוקה נואשות לתשובה , לעצה , לעזרה כלשהי , בבקשה תנו לי משהו
ד"ר אורן חסון
זה קודם כל יצירת הזדמנויות לבגידה
⌄
נונה יקרה,
יש כאן יותר מדי סימנים של קשרים שהוא יוצר ושהוא רצה ליצור, מכדי להיתמם ולהגיד שאין כאן כלום. הוא יצר הזדמנויות, וגם אם אין לך הוכחה שהוא מימש אותן, עצם יצירת ההזדמנויות מצביעה על כוונות.אני לא בטוח שגרושים הם בהכרח הפתרון הנכון. אולי כן, אם זו דרך חיים אצלו, ואולי לא, אם זהו צורך שנוצר אצלו עכשיו, ושאפשר להדחיק או לצמצם להבא. סיפורים כאלה יש הרבה, ואני בטוח שלא ינחם אותך להבין שזה דבר נפוץ. את צריכה לדעת שאת יכולה לזהות את הסימנים אם זה הולך לקרות שוב, ואת רוצה לדעת שזה לא יקרה שוב (באופן מעשי, זה אומר שאת רוצה לדעת שהסיכוי שזה יקרה שוב, יהיה אפסי). את זה אפשר לעשות רק עם ברור מעמיק, וכדאי לכם לעשות זאתיחד, ורצוי עם איש מקצוע.