הודעה שלך בדף הקודם
ליא
סנדרה למה מחקת?
⌄
ואת עוד טענת שאיןאני אשה בת 33 נשואה 4.5 שנים ואם לשני ילדים בגילאים 4 +חצי שנההרקע לנישואיי ולתחילת הקשר לא מוצלח כלל וכלל כיון שהתחתנו בלית ברירה עקב הריון לא מתוכנן והיות שאני נגד הפלות שנינו עמדנו בפני חוסר ברירה אלא שלי היה קל יותר לקבל את העובדה הן מפני שנורא רציתי להכנס להריון ונורא רציתי להתחתן ולהקים משפחה .אלא שלאור מצב הזוגיות שלי בדיעבד ברור שבחרתי בדרך עקלקלה כי התברר שהפערים ביננו בכל תחום שבעולם עמוקים. אילו הייתי מודעת לכך קרוב לוודאי שהייתי נזהרת יותר (אמצעי מניעה)זה שהוא לא נזהר זה כבר סיפור אחר...(יש סיבה קונקרטית-לא אלכוהול אבל דומה)אז זה פחות או יותר הרקע שלנומה שמפריע לי כרגע זו בעיה שיש ביננו שכבר נסחבת איתנו עוד מהתקופה של ראשית הקשר בעיית המראה החיצוני.!!!לבעלי מפריע שאני לא "רזונת" אני אציין עובדה לגבי המשקל שלי כשאני במשקל 57 אני נראית מצוין .כשהכרנו שקלתי 60 קג לא עודף רציני במיוחד וכבר אז הוא טרח להשמיע לי שאני חייבת להרזות כי כל חברותיו הקודמות היו רזות וששומן דוחה אותו...כמובן שחשתי פגועה דחוייה לא נשית ומה אני יגיד לךסבל יומיומי של חשדות שהוא בוגד ולא עבר יום מאז ועד היום שלא חטפתי ממנו הערות על האכילה שלי ביטויים קשים שלא שמעתי מאף אדם בעולם בכל חיי כגון בהמה או תאוותנית וחסרת מעצורים ועוד כהנה וכהנה באמת שלא רוצה להזכר...היום הוא נזהר יותר בהתבטאותיו אך ממשיך לעקוץ ולהעיר וכן אנו משוחחים על כך הוא טוען שאם אני משמינה זה דוחה אותו עד כדי כך שלא בא לו לשכב איתי וכשהוא כועס הוא מתבטא בצורה הרבה יותר מכאיבה .כל המסלול הזה הרסני בעניי ולא נותן לי שקט נפשי להתרכז יותר בעצמי עובדה קיימת היא שבכל פעם שנכנסתי לתקופת הנקה וגידול התינוק השמנתי קצת יותר גם כיוון שאני בבית רוב היום וגם מתוך דאגה לכך שיהיה חלב טוב לתינוק. כיום העובדה שהשמנתי הרבה יותר בולטת אפילו בעניי וברור לי שעליי לרזות . השאלה שרציתי לשאול אותך זה למה אני כל כך נפגעת מזה שהוא מעיר לי?(והוא הרי צודק בתכלס גם אני לא מרוצה מהמראה שלי)ולמה פתאום לרזות נראה לי כמו משימה בלתי אפשרית אני במצוקה נוראית נכנסתי מזה לחרדות שהוא שוכב עם אחרות והתחלתי לאבד את הבטחון העצמי שלי שגם ככה לא היה מי יודע אף על פי שתמיד הייתי מחוזרת ומוחמאת ותמיד קיבלתי פידבקים חיוביים למראה שלי בקיצור אני לוקחת את כל הענין הזה מאוד קשה וזקוקה בדחיפות לעיצתך הטובה כיצד עליי להתמודד עם הכל תודה וסליחה על האריכות ליא(שם בדוי)עוד הערה קטנה: בגיל 28 הצלחתי לרזות בדיאטה ושקלתי 56 ונראיתי נפלא וזה החזיק מעמד כשנה בלבד עליתי ל60 ואז כבר הכרתי את בעלי היום אני שוקלת 67 קג.לך גישה למחיקה מהבית!!
ד"ר אורן חסון
ההודעה שלך, והתשובה שלי, עברו דף...
⌄
ליא יקרה,
קצת הלכת לאיבוד. עניתי לך, אלא שההודעה שלך, וכך גם התגובה שלי, כבר נמצאים בדף הקודם. אני מצרף את הקישור המתאים.http://www.starmed.co.il/Forum/?ForumID=93&MsgID=706824