הודעה על חתונה: מתי ואיך?
דנינה
הודעה על חתונה
⌄
אני בת 22 בן זוגי לחיים בן 28 אנו יוצאים כבר חמישה חודשים , התברר לנו שלשום שאני בהריון חברי מאוד אהוב אצלי בבית וגם אני אצלו אני נמצאת בלחץ גדול כיוון שאני לא יודעת איך אני מודיעה להורים שלי שכבר סגרנו אולם ואת כל הפרטים מסביב שהחתונה בערך עוד חודשיים וחצי.אני מפחדת מהתגובה שלהם כי הם אף פעם לא ממש הראו שהם יתמכו בסיטואציה כזאת מכל הלב מה שכן אני מרגישה שבשביל הבריאות שלי אני חייבת להוריד ממני את הלחץ מהם כי אני כבר לא מתפקדת ממש טוב וההריון תורם לזה לא פחותהשאלה שלי היא מה לעשות אם הם יתנגד?
ד"ר אורן חסון
זריזות יתר
⌄
דנינה יקרה,
תראי, או שתודיעי להם חודשיים וחצי לפני (ולכן, יפה שעה אחת קודם), או שתודיעי להם חודשיים וחצי אחרי, או, וגם זו אפשרות, לא תודיעי להם אף פעם, אלא תסעו לאוסטרליה ותחיו שם רחוקים מעין אדם שמכיר אותם.אני בכוונה מביא את זה לאבסורד, כי אלו האפשרויות, לא? אז הגיע הזמן להתמודד עם המסקנה, כי אם זה לא יהיה חודשיים וחצי לפני, זה יהיה חודש לפני או יתר האלטרנטיבות שהצגתי. לזמן יש תכונה מוזרה כזו, שהוא לא עוצר לרגע מלכת.השאלה היא מי תורם את הכסף לחתונה. אם הם עושים זאת, היה מוטב לסגור את הדבריםביחדאיתם. הם אולי יתנגדו פחות. ובסך הכל "סגרתם" לפני יומיים, אז שנסי מותניים וספרי, ואם הם יתנגדו (הם עשויים להפתיע אותך), עשי מה שצריך בלעדיהם. ואם זה אומר לא אולם גדול, אז גם זה מתבקש. והעזרי בבן זוגך להוריד ממך לחץ, אם הוא יכול לחזק אותך.ואם יש לך כסף משלך, אז את יכולה, כמו גדולה, להיות עצמאית, לדאוג למה שצריך, ולהגיד להם שהיית צריכה להרגיש את העצמאות, ושזה חשוב לך כדי להרגיש שאת יוצאת לדרך שאת רוצה בה. ותני להם להשתתף ולתרום במה שהם רוצים ויכולים.