התא המשפחתי: פתרון בעיות בזוגיות

תאריך פנייה: 18.06.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מיטל
בגידה
18.06.2006 • 14:05

אורן, שלוםאני ובן זוגי נשואים מזה שנה ובאחרונה החלטנו לנסות להרחיב את התא המשפחתי שלנו.ההצעה הראשונית בנושא הגיעה מצידו של בן הזוג שלי עוד לפני הנישואיןואני נעניתי להצעה רק באחרונה אחרי שהגעתי למסקנה שאני בשלה לכך.הבעיה היא שבזמו האחרון הוא רומז לי שהוא מתקשה לחיות במסגרת מונוגמית והואמוצא עצמו נמשך לבחורות אחרות. (יש לציין כי בן זוגי גולש באתרי אינטרנט שמציעיםתכנים פורנוגרפיים כבר מהיום הראשון שבו הכרנו, אך הדבר מעולם לא הפריע לי).אני חוששת שבן זוגי יבגוד בי במהלך ההריון ואין לי מושג כיצד עליי לנהוג על מנת להקדיםתרופה למכה. למרות שהתקשורת בינינו טובה, אין לי מושג כיצד לדבר איתו על החששות שלי לגביו.אשמח אם תוכל לתת לי עצה מניסיונך.תודה,מיטל

ד"ר אורן חסון
להזיז את הגבול
20.06.2006 • 02:13

מיטל יקרה,
אתם צריכים לפתור את העניין הזהלפנישתחליטו על הרחבת התא המשפחתי שלכם, כי ההרהורים הללו שהוא מגלגל בינו לבינו ובינו לבינך הם הרהורים במהות שמערערת את התא הזוגי שלכם, ואת לא רוצה להביא ילד לתא זוגי שהולך ומתפרק.זה שהוא נמשך לבנות אחרות זה טבעי, כי זה קורה לכולם. אבל אם הוא נמשך לבנות ספציפיות, או נמשך באופן כזה שהוא רוצה להתנסות זה אולי טבעי, אבל עלול להזיק קשות לזוגיות – בין אם את תדעי והבטחון שלך בזוגיות יתערער, ובין אם הוא ישמור זאת לעצמו וידאג להסתיר רומן שהוא מנהל, כי אז זה ישפיע בהכרח על ההתנהגות שלו איתך.ולכן, תרופה למכה זה לדבר על זה, להבהיר חד משמעית מה דעתך על העניין, ולהבהיר שהדבר חשוב לך עד כדי שאת מרגישה שאת צריכה להשהות את ההחלטה על ילד, עד שהוא יחליט מה הוא רוצה. אם לא תשימי לו גבולות, הוא יזיז את הגבול למקום שנוח לו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיטל
להזיז את הגבול
20.06.2006 • 05:20

אורן,תודה רבה