הוא מתאים לי? איך להבין?
קרן
צריכה עצות דחוף..
⌄
צהריים טובים,אז ככה אני וחבר שלי כמעט שנתיים יחד והוא מידי פעמים מבקש ממני לעשות חדירה אחורית ואני לא ממש רוצה , כאילו בכלל אני לא רוצה כי זה כואב הרבה וגם לא יודעת לאיזה נזקים זה יכול לגרום, במיוחד אני מפחדת שהכרום הבתולין יקרע אני אדם מאוד מסורתי ושומר מסורת.... אז השאלה שלי היא כיצד אוכל לשכנע אותו שזה לא טוב לי לא פיזית ובכלל לא נפשית, ויש לציין שאני בכל זאת מרגישה מוכרחת להסכים כי אם לא אני מפחדת שיילך לאחרת אז בבקשה תעזור לי ותתן לי פתרון ועצות כמה שיותר אני ממש רוצה להפסיק לעשות את זה מאחורה... במקביל לתת לו להיות מרוצה ושנישאר יחד..אני רוצה לדעת מה להגיד לו ובאיזה גישה להסביר לו שאני לא רוצה להמשיך בזה לחלוטין תודה מראש
כלנית
צריכה עצות דחוף..
⌄
קרן החבר שלך הוא גס רוח וחסר התחשבות מינימלית, ואני מקווה שתספיקי לקרוא את זה לפני שתשובתי תימחק.אילו אהב אותך, היה אכפת לו ממך, או לכל הפחות היה רואה אותך ממטר, הוא לא היה נותן לך להרגיש שאם לא תסכימי לקיים איתו מין אנאלי הוא יעזוב אותך.לא ככה אוהבים בחורה!!!את נשמעת מאוד צעירה, ונראה לי שהפחד שלך שיעזוב אותך מוזן בעיקר מהתניות סביבתיות (לחץ חברתי, משפחתי וכו'). מגיע לך בחור עדין, רגיש, שיאהב אותך, ידאג לך, ולעולם לעולם לא ירצה משהו שמכאיב לך או פוגע בך.
קרן
צריכה עצות דחוף..
⌄
אני לא יודעת מה להגיד לך... אבל איכשהו את צודקת אבל אני רוצה לדעת כיצד אני אוכל להסביר לו ולפתור את הדילמה שלי אם יש לך אימייל תשאירי לי.. תודה
קרן
ד"ר מחכה לתשובתך. תודה...
⌄
(הודעה ללא תוכן)
ד"ר אורן חסון
איך לדעת אם הוא מתאים לי או לא?
⌄
קרן יקרה,
באמת לא כתבת בת כמה את, וגם לא בן כמה הוא. ואכן, את נשמעת צעירה, או חסרת נסיון. ולמען האמת, ככל שהערכים המסורתיים חשובים לך יותר, כך גם את נשארת, בהכרח, חסרת נסיון מיני גם בגילאים מאוחרים יותר. אז החבר שלך מנסה למצוא "דרך עוקפת" למין מלא, וזו דרך שהיא שיכולה להיות קשה גם למי שיש לה נסיון מיני רב משלך. צריך הרבה מאד פתיחות מינית כדי להגיע למין אנאלי, ולכן חשוב לך שהוא לא יכפה את רצונו עלייך. (ואני מניח שאת מדברת על מין אנאלי, ולא על חדירה ואגינלית מאחור – ואגב כך, אין כאן סיכון של קרום הבתולים).אני מבין את הפחד שלך להפסיד אותו, אבל כדאי אולי שתחשבי על זה שאם הדרך היחידה שבה הוא יסכים להשאר איתך תהיה להכאיב לך פיזית ונפשית, אז למרות הפחדים שלך של אבדן בן זוג, ולמרות הקשר הנפשי שיש לך איתו, כנראה שהוא לא מתאים לך, ובודאי שלא לאורח החיים שלך.ולשאלך איך להסביר לו את זה, את קודם כל צריכה לדעת לשים לו גבולות ברורים. כי אם הגבול אינו ברור, ולפעמים זה לא ולפעמים זה אולי, אז הוא יכול להמשיך ולנסות. את צריכה בעיקר להסביר לו שזה מכאיב לך נפשית, לא רק פיזית. ומכל העניין עולה גם שאלה נוספת, המטילה צל על המשך היחסים שלכם ממילא: אם את רוצה לשמור על הבתולים שלך, הרי כנראה שאת בכלל לא בטוחה שהוא יהיה זה שאליו תינשאי. אז תבחני היטב את מידת ההקרבה שאת מוכנה לעשות למענו, ובעיקר, את מידת הרצון שלו להיות איתך, מה שחשוב מאד בין אם יש אפשרות שתינשאו זה לזו, ובין אם לאו.והערת אגב, האתר לא מאפשר יצירת קשר דרך הפורום.