הוא מרוחק? התמודדות עם ריחוק בזוגיות

תאריך פנייה: 07.10.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עינב
חבר מרוחק
07.10.2005 • 16:29

שלום,
זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לאתר הזה ויש לי בעיה שממש מעירה עליי.אני בת 18 ואני יצאתי עם בחור בן 21 לפני שנתיים.יצאנו שנה אחת והוא היה הראשון והיחיד שלי ואני אוהבת אותו ואני לא מפסיקה לחשוב עליו.לאחרונה לפני חודש חזרנו אבל אני מרגישה שהוא מרוחק ממני הוא אומר לי שזה בגלל הגיל שלי אבל אני מרגישה שהוא משקר.אני אמרתי לו שאני אוהבת אותו והוא בכלל לא התייחס לזה.מה אני צריכה לעשות???

ד"ר אורן חסון
לקבל עוד מידע
08.10.2005 • 15:07

עינב יקרה,
הסיבה האמיתית לכך שהוא מרוחק ממך אינה חשובה כמו התחושה שלך שהוא באמת מרוחק ממך. את אומרת לו שאת אוהבת אותו, והוא לא התייחס. אלו הם שני סימנים לכך שהיחס שלו אליך כנראה אינו דומה ליחס שלך אליו. את צריכה להיות מודעת לכך שהאהבה שלך כלפיו, שנמשכת זמן רב, יכולה להקשות עליך מאד לקבל כמציאות את העובדה שהוא לא רוצה בך באותה מידה שאת רוצה אותו (אם זה באמת המצב), ולו רק בגלל שאת לארוצהלקבל את המשמעות שיש לזה עליך.את צריכה לנסות ולבחון את הדברים באופן אובייקטיבי יותר, לדבר איתו על כך באופן גלוי יותר, ורצוי באופן שקט ככל האפשר, ולא באופן רגשני, כדי שיוכל להסביר מה באמת הוא מרגיש או רוצה. אם תהיי רגשנית מאד, הוא עלול לנסות ולהסוות את הדברים שלו כדי לא לפגוע בך, ולא תדעי מה באמת הוא מרגיש. זה אולי יחזיק אותו בסביבה עוד כמה שבועות, אבל לטווח הרחוק זה פועל לרעתך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083