הוא מעדיף חברים? מה לעשות

תאריך פנייה: 07.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
חברים או אני?
07.08.2010 • 02:28

אני וחבר שלי יחד יותר משנתיים ועוד כשבועיים אנחנו מתחתנים...אני אוהבת אותו מאוד ומאמינה שהוא אוהב אותי אבל לפעמים הוא עושה דברים שגורמים לי לחשוב אחרת..יש לי בעיה איתו שחוזרת על עצמה פעם אחר פעם וכבר אין לי מושג מה לעשות.. אנחנו גרים בערים שונות ולא קרובות ולא ראינו אחד את השני שבועיים רצוף רק דיברנו בטלפון התגעגעתי אליו מאוד וכבר חיכיתי לראות אותו לאחר שבועים של געגועים, הדבר היחידי שחשבתי עליו זה שסוף סוף אני יוכל לבלות איתו קצת זמן ביחד ולבד אבל הכל נהרס כשהחברים שלו התקשרו והוא החליט שהוא הולך להביא להם משהו ב22:00 בלילה וזה יקח 20 דקות בלבד לא אהבתי את הרעיון אבל חשבתי מה זה כבר 20 דקות והסכמתי שילך הבעיה התחילה כשהוא חזר ב2 לפנות בוקר כעסתי מאוד ובוקר למחרת החלטתי להתעמת איתו על זה ולכעוס עליו כי כבר לא יכלתי לשמור את הכעס בפנים זאת כבר הייתה הפעם השניה שהוא עושה לי קטע כזה ומשאיר אותי לבד בדירה ריקה ב2 בלילה אחרי הכעס והצעקות הוא נישבע לי והבטיח שזאת תיהיי הפעם האחרונה ושאני צודקת והוא מצטער הוא לא שם לב לזמן..לפני כשבוע המקרה שוב חזר על עצמו רק שהפעם ראיתי בעיניים שלו שהוא כבר מתכנן לעשות לי את זה ושוב פעם השאיר אותי לבד למספר שעות באמצע הלילה, הפעם הכעס היה יחד עם בכי ועצב על זה שלא עמד בהבטחתו ועל זה שידע שזה יקח לו יותר משעה ובכל זאת אמר לי שעה והעדיף לשבת עם חברים במקום להיות איתי באמצע הלילה הסברתי לו שאני מרגישה שאני לא בראש סדר העדיפויות שלו והחברים שלו הרבה יותר חשובים ממני ועל זה שהוא ידע שאנחנו נגיע לריב הזה ובכל זאת ישב עם החברים עד שעות הלילה המאוחרות בלי לחשוב על איך אני מרגישה... האם אני סתם עושה סיפור מכלום?? איך לגרום לו לעמוד בהבטחה שלו ולא להשאיר אותי ככה לבד בלילה?? האם כיף לו יותר לשבת עם החברים מאשר לשבת איתי??

ד"ר אורן חסון
גם וגם?
07.08.2010 • 23:23

את יקרה,
את שואלת אם האם כיף לו יותר לשבת עם החברים מאשר לשבת איתך. אם הוא עשה זאת, אז כנראה שבאותו רגע זה היה כך. לפחות כאשר כבר היה איתם, ונכנס לעיצומם של עניינים איתם. כפי שאת יודעת בעצמך, כאשר את בתוך משהו, לפעמים לא מתחשק לעזוב. אז נכון, זה אפילו קצת ילדותי, אבל זה לא בהכרח העדפה כוללת שלהם עליך. כי הרי, אם הוא יהיה איתך בעיצומו של משהו שהוא עושה רק איתך ושכייף לו לעשות איתך, הוא אולי אפילו לא יענה לטלפונים.יש לו צרכים מנוגדים, ולפעמים גם מנוגדים לצרכים שלך. טבעי שזה כך. זה אומר שיש לו עולם חברתי עשיר, וזה דווקא טוב. בודאי שטוב עבורו כאדם. אלא שלפעמים זה יכול להתנגש במה שטוב לך, וגם הוא וגם את צריכים ללמוד את האיזונים. לדבר פתוח, חשוב. לא להאשים ולדרוש, אלא להסביר את עמדתך, ולדעת שלפעמים זה לא יתממש. וגם לדעת לקבוע כללים ברורים, של מתי זה אפשרי, ומתי הפגיעה בך יכולה להיות גדולה יותר, ולכן גם מתי לא הוגן ולא נכון לעשות זאת. דרך זה צריכה לבוא ההתחשבות שלו בך, ולא דרך הציפיה שתמיד תמיד הוא יעדיף להיות איתך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083