הדרכה בקשר זוגי - פורום

תאריך פנייה: 02.07.2005 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
אורן
בעיה לפתח קשר זוגי רציני
03.07.2005 • 00:36

שלום
אורן,הנני בחור רווק בן 36 . יש לי מקצוע טוב ואני אדם תקשורתי וחברותי.יש לי בעיה ביצירת קשר זוגי רציני מאחר ואין לי רצון להביא ילדים לעולם.הנקודה הזו מרתיעה בחורות (ואני מבין אותן).ניסיתי "לשנות" את רצוני, ולמרות מאמציי לא הצלחתי (אני חש רתיעה).דיברתי עם אנשים רבים במטרה "להשתכנע" לרצות להביא ילדים,ועדיין אני חש שזה לא "בא לי מהנשמה".אשמח מאוד לשמוע את עצתך על מנת להגיע לקשר זוגי רציני.תודה,אורן.

אלונה
בעיה לפתח קשר זוגי רציני
03.07.2005 • 08:47

היי אורןאני מקווה שתספיק לקרוא את תגובתי לפני שד"ר חסון יעיף אותה מהפורום.תשמע, אתה לא לבד. אני מכירה עוד לפחות שתי בחורות ובחור אחד, שהם לגמרי מחוץ לארון בקטע של לא רוצים ילדים. אחת מהן היא אחותי היפה והאהובה, שכל גבר שהיא פוגשת ומספרת לו שהיא לא רוצה ילדים ישר מקטלג אותה כלא מספיק נשית או לא מספיק אימהית או במילים אחרות, היא בטח לא תטפל בי כמו תינוק...אם תעביר לי את האי- מייל שלך, אשמח להעביר לה אותו.בהצלחה!

ד"ר אורן חסון
קשר זוגי ללא רצון בילדים
03.07.2005 • 09:04

אורן ואלונה יקר
ים,לפני שאשיב ממש (אתפנה לזה אחר-כך), ולפני ש"אעיף אותך מהפורום", אלונה, אני מציע שלא תחליפו כתובות דואר אלקטרוני ברשת, אלא שתפנו אלי שניכם במכתב לכתובת שלי, ואני אצור את הקשר ביניכם. והאמת? אני מקווה שאחרי הקשר הזה אולי לא אצטרך לתת לך הדרכה נוספת... :)

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
הכרויות וילדים
04.07.2005 • 01:39

אורן יקר,
מאחר שהפורום כאן אינו פורום הכרויות, לא נעשה זאת באופן גלוי, ואיני מעודד מתן דואר אלקטרוני פתוח באתר. עם זאת, הכתובת שלך שמורה עמי, ואם אלונה או אחותה תהינה מעוניינות, יוכלו להשיג זאת דרכי.ולגבי שאלתך, כפי שראית מתגובתך של אלונה, הרצון בילדים אינו רצון גורף. אלא שמרבית הגברים והנשים כן מעוניינים להביא ילדים לעולם, ולכן יש לך קושי. מכאן מגיעים גם שני הפתרונות האפשריים:א. לפרסם ברבים (אתר הכרויות, למשל) שאין לך רצון בילדים, ושאתה מחפש בת זוג שתתאים לרצונותיך. כאמור, אתה צריך להיות מוכן לכך שיכולה להיות לך הענות, אבל היא לא תהיה גדולה. ואגב, אני יוצא מתוך הנחה שגם אין לך רצון בילדים "מוכנים" - כלומר, באשה שהיא כבר אם ואינה מעוניינת בעוד ילדים. את זה תוכל למצוא בקלות רבה יותר.ב. לשנות. האמת היא שלא עשית מאמץ רציני לשנות את דעתך, כי שיחות עם אנשים במטרה "להשתכנע" אינן עניין רציני. אתה צריך לשוחח עם איש מקצוע, לנסות להבין מדוע יש לך רתיעה מילדים, ואיתו לנסות להגיע לפתרונות מעשיים. "שיחות עם אנשים רבים" לא תוכלנה להועיל לך בעניין.אלו שתי האפשרויות, אתה יכול לבחור באחת מהן, והאמת היא שאתה יכול אפילו לנסות לעבוד על שתיהן במקביל, וללכת, בסופו של דבר, עם זו שתביא תוצאות מהר יותר. יכול להיות שזו תהיה של למצוא אשה שאינה מעוניינת בילדים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אורן
תודה על העזרה
04.07.2005 • 09:44

(הודעה ללא תוכן)