הבעת עניין וגבולות בזוגיות
ליהי
להשקיע או לא?
⌄
יצא לי להכיר בחור נחמד מאד, וגם גבוה מאד...(200!!) ביום הדרכה לאיזה חברה והיינו ביחד יום שלם, היתה ביננו שיחה נחמדה, כימיה, ואפילו מתח מיני נעים וקליל שהיה לי מאוד מחמיא.לקראת הסוף הוא היה צריך לצאת לפני, ושמתי לב שהוא רצה להפרד ממני יותר באריכות ולא יכלנו.מצאתי אותו בפייסבוק ושאלתי אותו למה הוא נעלם פתאום, הוא אמר שהיה לו עבודה והיה חייב לצאת מוקדם.אני לא יודעת איך להמשיך אם זה, הוא מוצא חן בעייני (אנחנו באותו גיל 22+) אני לא מצליחה להכיר בקלות וגם לא עם כל אחד.להמשיך להתכתב איתו? ואם הוא לא בעניין? אני אומרת שאין לי מה להפסיד, אבל אני לא רוצה להראות מתלהבת ממנו מידי ורודפת אחריו...אשמח לקבל חוות דעת ניטרלית.תודה :-)
ד"ר אורן חסון
לוליינות בין צרכים מנוגדים
⌄
ליהי יקרה,
והרי זה הקטצ' של נשים, משום שלא מקובל שיראו שהן להוטות אחר גברים, ואז, אם לא תראי לו שאת מעוניינת, אולי לא תהיה לך הזדמנות שנייה.מן הסתם, את צריכה לפעול בלוליינות בין שני הצרכים הללו שלך, כך שתצרי הזדמנות שמשהו יקרה מחד, אבל תשמרי על הגבולות שלך מאידך. ואולי, למשל, תוכלי להרשות לעצמך יותר להפגין שיש לך עניין בו, אבל מצד שני, אם זה יעבוד, אז כאשר תהיו ביחד, לשים את הגבולות שלך, ולא להתמסר במהירות, כי את רוצה קשר רציני ולא סטוץ. ואני חושב שאם את מוצאת חן בעיניו, הוא יוכל להעריך את שני הדברים גם יחד.אולי גם תציצי בבקשה בשיחה שלי עם קסם, 9 שאלות לפנייך.
ליהי
לוליינות בין צרכים מנוגדים
⌄
קודם כל תודה.ייתכן ואתה צודק, ייתכן ואני צריכה לבדוק עם עצמי מה לא בסדר אצלי שאני מפנה מקום במחשבה על גבר שסיכויי איתו תלויים בכלום, או בטיפת יחס ממני.על פניו, נקווה שזה לא יעסיק אותי יותר מידי. כבר עכשיו פחות...
אלנה
להשקיע או לא?
⌄
נראלי שאת צריכה לנסות כאילו אם הוא לא ירצה אז כאילו סבבה ותתחילי לשכוח אותו כי לומדים מטעויות סך-הכל אין לך מה להפסיד אז אני חושבת שתלכי על זה גם לי עכשיו קורה אותו הדבר עם בחור אז תלכי על זה ואל תפחדי,אם את רוצה עצות יש לך את האייימיל שלי (=בהצלחה,