הבנת כוונות בן הזוג ביחסים
צאן
יעוץ
⌄
איך אפשר לדעת שהוא נמצא איתי במערכת יחסים רק בגלל הסקס??יש דרכים לבחון את הנושא הזה??אשמח לקבל מספר עצות שיעזרו לי לסגור סוף סוף את הנושא הזה אם הוא מתאים לע ויש סיכוי או שלא ושזה מקרה אבוד
ד"ר אורן חסון
להרחיב את ערוצי הקשר הזוגי
⌄
צאן יקרה,
אני מניח שאת ממשיכה את השירשור הזה (מלפני כשבועיים):http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3840403לא תמיד קל לדעת, כי זה יכול להיות די מבלבל. יש כאלה שיהיו ביחסים עם אשה רק בגלל הסקס ויחכו רק עד סיום האקט הראשון וייעלמו, ויש כאלו שישארו עם האשה לכל החיים "רק בגלל הסקס". אני מבין את הבלבול שלך, כי את מעריכה כרגע שאין לך כלים לדעת מה הוא באמת רוצה. זה הופך להיות גרוע יותר כאשר את מאד רוצה, וכאשר את מאד חוששת מהתמודדות עם תחושת אכזבה גדולה אם הוא יחליט לעזוב אותך. אלא שזה יכול לקרות גם כאשר הוא לא שם רק בגלל הסקס, אלא כאשר הוא מחפש בת זוג ומחליט לאחר זמן מה שזה לא זה. כמו שזה יכול לקרות גם הפוך. בשני המקרים, הדרך הנכונה היא לקחת סיכון ולנסות לזהות סימנים, והסימנים הטובים ביותר באים בשיחות ביניכם על זה, ואפילו עוד יותר - בניסיון לממש גם ערוצים אחרים ביחסים ביניכם. ככל שהתקשורת והכיף שלכם ביחד יתממשו שלא רק באינטימיות מינית אלא גם בשיחות, בבילויים משותפים, בעשייה משותפת, בטיולים, בהכרות עם חברים ועם משפחה, כך תהיי יותר בטוחה שאת מעניינת אותו גם באותם תחומים נוספים, וזה יוכל להרגיע אותך.