הבנה הדדית בפורום הזוגיות

תאריך פנייה: 07.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דקלה
להמשיך?
07.03.2006 • 12:24

טוב יש לי שאלה שלא ממש מתבססת על קשר רציני או חסר משמעות.זה התחיל משיעמום גלישה באינטרנט.שיחה שזרמה בכיף והחלפת טלפונים.עכישיו אפשר לומר שאנחנו בקשר טלפוני משהו כמו חודש.תמיד קובעים להיפגש אך לא יוצא!מעניין למה.הבחור מצחיק והכול וזה הוא שיוזם את מרבית השיחות ואני כמובן עונה לו כאילו זורמת.אבל הוא פשוט לא נשמע אמין.ויש לי הרגשה רעה.כול הזמן הוא מנסה להצטדק ומערבב בין הדברים.שאני שואלת אותו איפה הוא אז לא יודעת כאילו הוא מנסה לחשוב מה לומר כזה.וישר מבין שאמר משהו לא במקום אז מנסה לכפות מייד עם איזה סיפור.הקטע לפעמיים אני מתקשרת בוא נגיד בזמן "הלא מתאים"יש לי חשש שהוא עם בחורה.כי שיצא לדבר.אז שמעתי קול של בחורה.בקיצר הוא נשמע מצחיק וכייף לי איתו אבל אין לי כח להיכנס לסרטים ולחשוב מה עושה כרגע.אז בכלל יש טעם לראות מי הוא?או שנשאיר אותו ככה כדמות לא מזוהה..עדיף שכך.אני אדם נורא רגיש ופגיע ואין לי הרבה ניסיון בכל תחום הזוגיות אבל לא רוצה להיות סתם אחת..ואני לא רוצה שיתחיל לקנות אותי בסיפורים שאני מצטער פשוט לא יכולותי באותו רגע.כאילו מה שהוא מתקשר אז אני צריכה להיות פנויה..בקיצר נראה לי שזה סתם משחק להעברת זמנו והוא חושב שאני עוד אחת מהבנות.אז ככה זה המצב כבר חודש לא התראינו ונראה שאני אנתק את הקשרבכל מקרה אשמח להתייעצות שתחדד לי את המחשבה.נ,ב .האתר הזה נורא מדהים ומוסיף המון על ניסיון חיים.!

ד"ר אורן חסון
כנראה שלא, נכון?
08.03.2006 • 02:41

דקלה יקרה,
אני חושב שהבנת נכון את העניין... :-)בהצלחה!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083