הבדלים במיניות ואינטימיות בזוגיות
יאיר.מ
חוסר תשומת לב מינית מבת הזוג
⌄
שלום
לכולם,אני קצת מתוסכל ומקווה שתוכלו לעזור,במיוחד יעוץ מקצועי.יש לי חברה כבר מעל שנה ואנחנו אוהבים.אבל כשזה נוגע לנגיעות, יחס פיזי,נשיקות ומין נראה שרק אני בעניין.אני יודע שהיא אוהבת אותי מאוד אבל היא כמעט אף פעם לא יוזמתקיום יחסי מין או ליטופים או עיסויים כשמנגד אני תמיד כן.וכתוצאה מכך שהיא לא כ"כ מעוניינת נוצר מצב שאני תמיד כן רוצהלנגוע בה ולהרגיש את גופה.מה הדבר הנכון לעשות דוקטור?
ד"ר אורן חסון
ללמוד מה מפעיל אותה
⌄
יאיר יקר,
לא כתבת את גילכם, אבל לפי חוסר הסבלנות שלך אתה אולי בחור צעיר. יש ביניכם הבדל במיניות ובצורך שלכם באינטימיות, כאשר אתה יוזם יותר, והיא רק נענית, וגם זה לא תמיד. זה קורה הרבה בזוגות. אני לא יודע מה הדבר הנכון, כי אני לא יודע מה הסיבה לכך שהיא מעוניינת פחות. אבל יכול להיות שחוסר הסבלנות שלך, שהתבטא כאן בפורום (אחרי הכל, בסך הכל טרם הגיע התור שלך לתשובה!), מתבטא גם ביחסים איתך. ואם אתה מלחיץ אותה, היא תסתגר ותתרחק עוד יותר. הנכון הוא להיות קשוב לצרכים שלה, ולהתקרב אליה במינון שיתאים לה, וכנראה גם באופן שמתאים לה. אחד הסודות הגדולים של מיניות טובה וחיזור, הוא לפעול לפי מה שמפעיל את בת הזוג שלך. ולשם כך יש צורך בהרבה מאד הקשבה.