האקס, האח והסקס: מה לעשות?

תאריך פנייה: 18.10.2006 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
יעל
אחים
18.10.2006 • 20:15

מה דעתכם על סקס עם אח של האקס?

ד"ר אורן חסון
האקס, האח והסקס
20.10.2006 • 01:14

יעל יקרה,
אני מציע שאת או האח של האקס ישאלו אותו איך הוא, האקס, יראה את זה, ואם הוא יגיד שזה סבבה לו, לא להאמין לו.אלא אם הוא לחלוטין אדיש אליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יעל
האקס, האח והסקס
20.10.2006 • 07:01

זה קצת מורכב, ולא צריך להיות בהכרח בעייתי ולא אפשרי.. לא מדובר על אקס מיטולוגי אלא על קשר שהיה קליל לא למטרה רצינית, לפחות מבחינתו, כשאני דרשתי שהקשר יהיה רציני או להפסיקו הוא החליט לוותר עליי ולהעדיף להתהולל עם הרבה נשים. האם תשובתך מתאימה גם למקרה זה?

ד"ר אורן חסון
אם זה מפריע
20.10.2006 • 15:05

יעל יקרה,
זה בכלל לא בעייתי. אם זה מתאים לאקס שלך, הכל בסדר. אם הוא יכעס על אחיו (כי את באמת לא רלוונטית, אלא אם את הולכת להיות בת זוג קבועה של אחיו), אז זה מאד משנה. לא חושבת?אלא שאת מקדימה ואומרת "זה לאצריךלהפריע לאח". וזה בדיוק מה שלא שייך. מה ששייך זהאםזה מפריע ומה ההשלכות, ולא אם צריך או לא צריך.

בברכה,
טלי
אם זה מפריע
20.10.2006 • 20:57

ד"ר אורן חסון, תגובתך מוערכת. לחידוד הנושא, אני לא רלוונטית לאקס שלי (למרות שהוא לא היה מתנגד לקשר מיני בלבד אך לי זה לא ממש מתאים) ואני לא הולכת להיות בת זוג קבועה של אחיו הצעיר ממני בעשר שנים (מדובר על קשר למטרת סטוץ). אני חייבת לציין שאני לא מרגישה חייבת לאקס שלי שום התחשבנות בשל יחסו הנוכלית כלפי נשים כולל אותי , אני רק דואגת ליחסים בין שני האחים, שלא יתקלקלו בגללי. האם אתה ממליץ לשאול בגלוי אם זה יפריע? נקודה רגישה נוספת, סיימתי את הקשר עם האקס לפני שנה, ולעתים רחוקות יוצא לנו לדבר ולהפגש אצל חברה משותפת, לפעמים יש פלירטוטים נוסטלגים..אם יתפתח הקשר הלא רציני עם אחיו הצעיר, האם יהיה לא הוגן להמשיך את הקשר הלייט עם האקס והאם כדאי לידע את אחיו הצעיר?מקווה שלא בילבלתי אותך, ותודה.

ד"ר אורן חסון
אז מה השתנה
20.10.2006 • 21:03

טלי/יעל יקרה,
כמה פעמים צריך לשאול אותו הדבר כדי לקבל את אותה התשובה? בסופו של דבר תעשי את מה שאת רוצה, אבל את דעתי כבר כתבתי פעמיים, והיא כנראה שלא תשתנה. אבל אם הקשר ביניכם לייט, רצוי שהאח ישאל את אחיו, ואם הוא לא, אז את.

בברכה,