האם כדאי להתרחק מבן הזוג?

תאריך פנייה: 09.12.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מבולבלת
לעזוב? או לא
09.12.2006 • 13:39

היייש לי בן זוג כבר שנה, אומנם אני מרגישה שאנו יחד בערך 40 שנה.בן זוגי בן שלושים, אך הינו ילדותי עצלן לא אחראי ומקיף את עצמו באנשים "נמוכים" ולא יוצלחים. הגרוע שבעצמו הופך לכזה. הוא מהמר , מעשן ( לא סיגריות ) לעולם לא מוכן לעשות דבר בבית ובכל פעם שאני פונה אליו הההגנה שלו היא: "זה אני " מצד שני האקס שלי שתיכננתי להתחתן איתו עדין מדבר איתי פעם לחודש והוא אדם שאני מעריצה ( איש עסקים מצליח, חכם , צנוע , מאופק גבר נורמלי נאמן וישר עם ראש על הכתפיים , ) אומנם אני משוגעת על בן זוגי הנוכחי אך תוהה אם עליי לעזוב ולהפסיק לריב ולצפותשישתנה מאחר ואפילו לבלות איתו אני לא נהנת כי אין על מה לדבר איתו מאחר ויש הרגשה שהוא בור ופרימיטיבי וכואב לי לחשוב שאני באמת שיניתי את כל חיי בשבילו והוא מצידו לא מוכן לשנות כלום. אני מפחדת לעזוב בגלל שלא רוצה להיות לבד במשבר. מאחר ובגללו ניתקתי קשר עם כל חברי והתרחקתי מהמשפחה.אשמח עם תענה בהקדם......

ד"ר אורן חסון
כבר הוכחת שאת מסוגלת
10.12.2006 • 23:40

מבולבלת יקרה,
בן הזוג שלך לגמרי צודק. זה הוא. אז אמנם את משוגעת עליו, אבל לפעמים די במגרעת אחת שלו כדי להפוך אותך לאומללה, ונדמה לי שיש לו יותר מאחת. ולדעתי אין לך כלל מה לחשוש מלהשאר לבד. חשבי על זה: כשהיית לבד, היו לך חברים, והיית קרובה למשפחה שלך. כשאת איתו, התרחקת מכולם. אז למה שלא תשובי לחברים או שלא תצרי לך חדשים כשתהיי שוב לבד? והרי כבר הוכחת לעצמך בעבר שאת מסוגלת לזה.אז אולי זה ייקח לך קצת זמן, אבל עדיף להיות בשפל זמני כשאחריו את יודעת שתהיה עלייה, מאשר בשפל קבוע, לא?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083