האם להמשיך עם בת הזוג?
אבי
להתחתן או לא
⌄
שלום
אני בן 23 יש לי חברה בת 20 אנחנו ביחד שנה וחצי המצב הוא שהיא רוצה חתונה אבל אני בלבטים למעלה מחצי שנה היא מאוד אוהבת אותי אבל אני לא יודע אם אני אוהב אותה או שאני איתה כי זה מה שמצאתי או שמשעמם לי להיות לבד או מהידיעה שלא בטוח שאני אמצא יותר טובה מימנה הדבר שמפריע לי אצלה הוא שאנחנו לא באותה רמה שכלית ואני לא מרגיש שאני לא יכול להתייעץ איתה בדברים כי היא תמיד תענה שטויות או דברים לא הגיוניים אבל בכללי היא אישה עם מידות טובות שעושה הכל בשביל שיהיה לי טוב אני לא יודע אם לחפש מישהי אחרת שתענה על הצרכים שלי מבחינה שיכלית או להמשיך איתה תודה רבה
ד"ר אורן חסון
להסתפק או לא להסתפק באשה טובה?
⌄
אבי יקר,
אם אתה לא יודע אם אתה אוהב אותה, ויותר מזה, אם אתה לא מעריך אותה, אולי כדאי להמשיך הלאה. יכול להיות שתפסיד (ראה תשובה קודמת שלי), כי ככה זה כשמחליטים. אתה בחור צעיר, ויש לך עוד זמן למצוא בת זוג מתאימה. יכול להיות שלא תמצא מישהי טובה כמוה. אבל רק אתה יכול לדעת אם תוכל להסתפק במה שהיא נותנת לך מהבחינות שחסרות לך כבר עכשיו, ותחיה בשלום עם הדברים הטובים שבה, או שתחפש את החסכים שיהיו לך כל חייך, על חשבון זוגיות טובה. זה מה שעומד על הפרק, ורק אתה אמור לדעת.