האם כדאי להמשיך? שאלות חשובות

תאריך פנייה: 10.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שניר
איזה ייאוש
10.08.2006 • 10:03

שלום רב,
אני נשואה כשנה בקירוב, אנחנו בני 27 ללא ילדים.בעייתי היא שלמרות שלכאורה יש לנו זוגיות מושלת, בעלי מפנק, רגיש, רומנטי ואדם טוב, עדיין איני מאושרת. אני מסתובבת עם תחושת חוסר מתמדת... אני מרגישה שיש בינינו פערים שאינם ניתנים לגישור..פערי ידע - אינו מאתגר אותי אינטלקטואלית...לעתים אין לנו נושאי שיחה ואני מרגישה שלא מעניין לי איתו. בנוסף, חיי המין שלנו לוקים בחסר, (הן מבחינת תדירות והן מבחינת איכות)ולמרות ששוחחנו על כך בעבר, הוא אינו מצליח להבין את צרכיי ואני מתחילה לחשוב שלאור החוסרים האחרים גם טיפול מיני לא יעזור.האם לדעתך יש סיכוי לזוגיות בה איני מאוהבת בבעלי בכלל, למרות שאני מאד אוהבת אותו כאדם? מה עליי לעשות?המיואשת

ד"ר אורן חסון
שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך
12.08.2006 • 20:11

שניר יקרה,
שאלי את עצמך קודם כל אם היית ממשיכה לצאת איתו לו הייתם חברים, ולא נשואים. אם לא, אולי כדאי לקחת את זה בחשבון. נכון שעשיתם מחוייבות פומבית זה לזו, ונכון שתצטרכי להסביר הרבה להרבה אנשים וזה מרתיע, אבל שלא זה יהיה השיקול שלך. ואם את רוצה לתת לזה צ'אנס בכל זאת, אני מציע שכדאי שתגיעו ליעוץ זוגי בכל זאת. אולי תלמדו משהו חדש. ואם יש בעיה בפתיחות ובקשב מיני, הייתי לוקח את זה כשלב שני. לו הייתם מגיעים אלי, הייתי מסייע לכם בפתרון השלב הראשון, ושולח אתכם לטיפול מיני, אם צריך, בשלב השני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083