האם כדאי להביא ילד לזוגיות לא טובה?
לילך
תוצאות הרומן
⌄
אני נשואה שנתיים ומנהלת רומן, לפני שנכנסתי לרומן לקחתי בחשבון את כל מה שיכול לקרות חוץ מדבר אחד....אני כבר לא נהנית במיטה עם בעלי ואני יודעת שזה רק נפשית כלומר בראש כי בעלי אותו הדבר, אצלו כלום לא ישתנה.אני חייבת לציין שלפני הרומן הסקס עם בעלי היה מעולה +.הסקס עם המאהב מדהים שאי אפשר לתאר וכנראה בגלל זה עם בעלי זה גרוע.פתאום הריח שלו והמגע שלו מעצבנים.אני לא בטוחה שאם אסיים את הרומן, יחזור החשק והטוב עם בעלי ולכן אני לא מסיימת, האמת שזה נראה לי די אבוד שלעולם לא אחזור להנות עם בעלי.הבעיה הנוספת שאני מנסה להיכנס להריון, מבעלי כמובן, מה שמקשה הכל כפליים.האם תוכל לעזור לי??? חווה דיעה בכל זאת גם אם אני "בישלתי" ואני צריכה "לאכול"יום טוב ותודה על האוזן הקשבת
ד"ר אורן חסון
נסיון להביא ילד לזוגיות לא מוצלחת
⌄
לילך יקרה,
את לא כותבת בת כמה את, ועובדה זו יכולה ליצור הבדל משמעותי בתשובה. אם את בת 24, התשובה היא אחת, ואם את בת 38, התשובה אחרת. וההבדל הוא בסיכוי שלך למצוא בן זוג אחר, שתרצי אותו יותר, ושיוכל להיות אב לילדך. ואני מבין שאת רוצה ילד. אלא שבתנאים הנוכחיים, כשאת אוהבת את אישך הרבה פחות, אם תביאי איתו ילד, את עם סיכוי טוב להתגרש אחרי זה. ועוד לפני כן, את עם סיכוי טוב מאד להמשיך עם זוגיות לא טובה, שבה הוא מבין שאת לא נמשכת אליו, את מחפשת תרוצים מדוע לא לקיים איתו יחסי מין, הוא נפגע, ומערכת היחסים ביניכם מידרדרת. את צריכה לשקול עוד חמש פעמים אם את רוצה להביא ילד למסגרת כזו.וכאן מגיעה השאלה על הגיל – ככל שאת צעירה יותר, כדאיות הבאת ילד וגידולו במסגרת לא טובה ואחר-כך לבד רצויה לך פחות, וככל שאת מבוגרת יותר, הבאת ילד במסגרת של נישואים כדאית לך יותר מאשר הבאת ילד ללא נישואים, גם אם תפרקי את הנישואים אחר-כך.אני לא בטוח שזה מה שציפית לשמוע, כי את אולי לא רואה באופן מספיק מרחיק לכת את ההשפעה שיש לרומן הצדדי שלך על מסגרת הנישואים שלך. ואולי את בוחרת שלא לראות זאת.