האם זאת אהבה? - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 26.12.2021 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ויקי
פרק ב
26.12.2021 • 16:49

שלום
גרושה כשנתיים עם 2 בנים בקשר עם בחור רווק ושמתגבר כבר שנה וחצי שבקשר
מדברים על בסיס יומי קבוע בקשר חברי טוב והסקס ממש טוב .אפילו מצויין דואג מתחשב אפילו שהייתי חולה באה וטיפל בי
האם יש פה אהבה כי החיבור הרגש והסקס ממש טוב . ורואה לפי הדאגה שלו אליי הוא לא נעלם אחרי סקס תמיד מדבר עד שהולכים לישון
אציין שהתחלנו כידידים והקשר רק מתהדק
האם מתאהבים אחרי שנה וחצי ואיך אדע שבאמת אוהב?

ד"ר אורן חסון
האם זאת אהבה?
28.12.2021 • 14:40

ויקי יקרה,
תמיד רצוי להוסיף את הגיל שלכם, כדי שאוכל לדייק את התשובות.יחד עם זאת, השאלה שלך היא עקרונית – וחוזרת מדי פעם. השאלה אם מה שיש לכם, על כל הטוב שבה, היא אהבה.כתבתי על זה פעם, כאן בפורום, את הדבר הבא, ואולי שווה לקרוא את זה. נראה לי שזה מתאים גם לך: "בואו נדבר על זה: האם זאת אהבה?"ואשאל הפוך: אני רואה את כל הסימנים לכך שהוא אוהב אותי, כי הוא משקיע, הוא איכפתי, החיבור מעולה. האם זה יותר או פחות אהבה ממי שיגיד לי כל הזמן שהוא אוהב אותי ומת עלי, אבל רב איתי כל הזמן כי הוא לא מסכים איתי, וכי בכל פעם שזה עומד למבחן, הצרכים שלו במקום הראשון?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ויקי
האם זאת אהבה?
29.12.2021 • 10:01

תודה על התשובה אבל לא כל כך הבנתי אותה .
האם זה כן אהבה או לא?
וכן סליחה אני בת 33 הוא בן 32

ד"ר אורן חסון
האם זאת אהבה? (2)
29.12.2021 • 16:19

ויקי יקרה,
התשובה שלי היא שזה לא כל כך משנה. ראשית - כי כל אחד מגדיר אהבה באופן שונה. שנית - כי אם זה טוב, אז למה חשובה ההגדרה?אני מבין שאם את יודעת שהוא 'אוהב' אותך, אז את בטוחה. אבל אם הוא מראה את כל הסימנים לכך שהוא אוהב אותך, אז מה זה משנה איך את או הוא קוראים לזה או מגדירים את זה? כי תפגשי ואולי פגשת (או שנשים רבות אחרות פגשו) לא מעט גברים שיגדירו את מה שהם מרגישים כלפייך כאהבה, אבל הם לא יראו חצי מהאיכפתיות ותשומת הלב והרצון להיות איתך, מכפי שהגבר הזה שאיתך מראה לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083