האם היא מאוהבת בך? טיפים לחייל מאוהב
חייל מאוהב
רגש אמיתי או סתם פלרטוט
⌄
שלום
דר'אני חייל בשירות קבע משרת ביחידה פתוחהאך הסיפור החל מלפני שנה בעודי חייל סדיר ונמשך עד היוםרציתי לקבל ייעוץ ממך בנוגע לסיפור אישילפני כמעט שנה הגיעה ליחידה שלי חיילת חדשה והיא החלה למצוא חן בעיניי ממש אך לאט לאט גיליתי שהיא בסהכ מפלרטטת איתי .באותה עת המשפחה שלי התחילה לעבור משבר ריב בין ההורים שלי לאחר מכן גילו לסבתא שלי מצד האמא סרטן סופני בגוף חודשיים לאחר הגילוי סבא שלי מצד שני נפטר ו-4 חודשים לאחר מכן סבתא שלי נפטרה מהסרטןהרגשתי באותה תקופה טלטלה רצינית בחיים שלי על סף דכאון פשוט שנה איומה וכנראה שגם הרגשות שלי החלו להשתולל לטוב ולרעהתחלתי להתאהב בבחורה החדשה שהגיעה ליחידה והייתה לי תחושה שזה לא יוביל לשום מקום ואני חייב להפסיק עם זה אז החלטתי לביים ריב כך שאנחנו נפסיק לדבר ונתרחק אחד מהשני וכך תכננתי לרדת ממנה ולהעלים את הרגשות שלי ממנה וכך היה.לפני כשבועיים חדשנו את הקשר בינינו עד רמה כזאת שהבחורה שולחת לי הודעות כל יום ואני זורם איתה ומדבר איתה כולל סופשיםיש המון הודעות של אוהבת אותך וחולה עליךחשוב לי לציין שהבחורה דורשת ממני לפי דעתי תשומת לב ואני מנסה לתת לה אותה אבל בהדרגה כי אני לא רוצה להפגע כמו בפעם הקודמת רק שהפעם תוך זמן ממש ממש קצר כבר נשאבתי לבפנים ואני פשוט מאוהב בה.רציתי להתייעץ איתך בנוגע לעניין מה אתה חושב??כי זה ידוע לי שאם בחורה מדברת איתי כל יום שעות לא שעות זה אמור להראות לי כמה דברים השאלה אם הבחורה נהנת בחברתי כידיד נטו או שבאמת יש לה רגשות כלפי ??חשוב לי לציין עוד פרט קטן שאני חושב שהוא חשוב שאני בן 23 ואילו היא בת 19 ולמרות הפרש הגילאים המצומצם הזה אפשר גם לחוש בהבדל בין ההתנהגות ביני לבינה שאני מרגיש שהיא עדיין קצת ילדה והיא מצפה ממני ליחס כמו שאני ציפיתי מחברה שלי בגיל 19תודה!
ד"ר אורן חסון
לא לנצח בת 19
⌄
חייל מאוהב יקר,
האם היא מאוהבת בך? אני לא יכול לדעת, וסביר שהניחוש שלי עוד פחות מדוייק משלך. עם זאת, רגש הוא דבר שבדרך כלל נבנה בהדרגה, כפי שגם אתה מרגיש. מה שברור הוא שהיא משקיעה בך, שזה אומר שהקשר איתך משמעותי לה. כך שאם היא מוצאת חן בעיניך, לך על זה. היא לא תישאר לנצח בת 19.ואולי גם לא לנצח תישארו מאוהבים. ואיך אפשר לדעת מבלי לנסות?
חייל מאוהב
לא לנצח בת 19
⌄
תודה רבה ! על העזרה אני אנסה להזמין אותה לצאת ומקווה בעזרת השם שבאמת יקרו דברים בשטח ויהיה בסדרתודה!