האם הוא מעוניין בי? - שאלות וחששות
גלית
משמעות אחיזת זרוע גברית
⌄
מדוע כשאני מדברת עם גבר מסויים, כשהוא רוצה להבהיר לי משהו, הוא תמיד אוחז בחוזקה לשניות ארוכות את החלק העליון של זרועי. האם אי אפשר לדבר מבלי לתפוש לי את הידיים? אני פשוט לא מבינה התנהגות זו של הגבר? מה זה בא להוכיח? . ושאלה נוספת: היה לנו אירוע מסויים, הוא אחל לבעלי מזל-טוב (כשפגש את בעלי ) וכשפגש אותי הוא לא אחל לי מזל-טוב. האם זה פוטר אותו מלאחל לי ? היות ולי הוא לא אמר, אני מרגישה מעט פגועה מכיוון שאני אישית מרגישה מעט קירבה אליו, לו יש יותר "דיבור" עם בעלי. מה דעתך על הנ"ל? - תודה רבה-גלית.
ד"ר אורן חסון
להשאיר זאת רק במסגרת הפנטזיה?
⌄
גלית יקרה,
לפעמים זה עניין של אישיות והרגלים. אבל בעצם, מה שאת שואלת אותי, האם הוא רוצה להתחיל איתי? – והרי זה מה שמעניין אותך, אחרת לא היית שואלת את השאלה. אין לו בהכרח יותר "דיבור" עם בעלך, כמו שהוא אולי לא רוצה להראות בך עניין לידו, דווקא כשיש לו עניין בך. אבל כל זה הוא השערה, אולי קצת מלומדת, אבל השערה. בדיוק כמו ההשערה שגם את מגלה בו עניין, ורוצה לדעת אם הוא מרגיש אותו הדבר. שאלי את עצמך מדוע את מעדיפה להכחיש או להסתיר את זה, ואחר-כך, שאלי את עצמך, אם הסיכון כדאי, ואם אולי כדאי לך שלא להעסיק בזה את עצמך כלל, או אולי להשאיר זאת רק במסגרת הפנטזיה.
גלית
להשאיר זאת רק במסגרת הפנטזיה?
⌄
בהמשך לתגובתך. יתכן ואחיזת היד "בכדי שאשמע רק אותו" היא דרך אמתלה מצידו, כי שמתי לב שבדרך קבע הוא קוטע אותי באמצע הדיבור ובאותו זמן הוא תופס את זרועי ומבהיר לי את מה שיש לו להגיד. האם אי אפשר להגיד ולהיכנס לדברי מבלי לתפוס את היד.? אני באותו רגע מאובנת ושקועה מאד בדבריו. אפילו אני לא נהנית לרגע. בעלי אמר לי בעבר שהוא נמשך לנשים/בחורות יפות וסקסיות. לומר לך את האמת? באם זה ימשיך כך לעיתים קרובות, אני מרגישה שזה כבר דוחה אותי , זה דביק, אני לא אתבייש להסיר את ידיו ממני. השאלה אם אני לא אפגע בו, כי מעולם לא הייתי בסיטואציה שכזאת, אני מעט ביישנית ומידי עדינה. אני עוד לא שמעתי שגבר מחזיק יד שזה חלק מהרגל או אישיות שלו., כפי שכתבת לי. בעלי בחיים לא יאחוז זרוע של אישה/בחורה אם ירצה להבהיר לה משהו. יתכן והנגיעות שלו רומזות על שהוא (סליחה על הביטוי( מחורמן עלי ) ועלי בעצם להיזהר ממנו???? - אני שואלת בכל הכינות, מאחר ולא היה לי ניסיון עשיר עם גברים.-תודה לך ומצטערת על האריכות. - גלית.
ד"ר אורן חסון
לשים גבולות
⌄
גלית יקרה,
אם את באמת חוששת מזה, וזה דוחה אותך, שמרי ממנו מרחק כפול בזמן שאת מדברת איתו. עם קצת תרגול, אני די בטוח שתצליחי להמנע מזה. ואם הוא עושה זאת בכל זאת, אספי את ידך אליך, ועשי צעד לאחור. הוא ילמד שלא לעשות את זה. ואם הוא ייפגע קצת, לא יקרה שום דבר. לפעמים צריך לדעת לשים גבולות לאנשים שעוברים אותם.