בגידה ומשבר אמון: מה לעשות?

תאריך פנייה: 19.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעלה
תקועה...
19.03.2006 • 13:58

שלום רב,
אני בת 26 ויש לי חבר כבר 4 וחצי שנים והוא היום בן 28. הכרתי אותו כשהייתי צעירה לא מנוסה בחיי המין וגם הוא לא. אני גם באתי מבית מאוד שמרני עם אמא שאמרה לי לא לקיים יחסים לפני החתונה וכ"ו. כל החברות בינינו התחילה מראש על להבה קטנה לאט לאט בקצב שלי, ועכשיו אנחנו גם גרים ביחד מזה שנתיים, הסקס בינינו נע על מי מנוחות אין את התשוקה וכל זה וגם מעולם לא היה. בזמן האחרון אני מרגישה שאני רוצה להיות עם גברים אחרים לנסות לראות איך זה, כי עם חבר שלי זה לעולם לא יהיה כמו שהייתי רוצה כי אני מכירה אותו ואת האופי שלו והוא לא מאלה שמסוגלים לרגש אותי במיטה, מצד שני אנחנו מסתדרים מצויין בכל שאר התחומים אנחנו חברים טובים צוחקים המון, ואני חושבת שאם הייתי צריכה להקים משפחה עם מישהו אז הוא האדם שהכי טוב יהיה לי לחיות איתו. הוא מאוד נאמן, אוהב, מתחשב אינטיליגנט וחיצונית נראה די בסדר. ואני גם אוהבת אותו. העניין הוא שבזמן האחרון גברים אחרים כן עושים לי את זה וכן מעניינים אותי והייתי מאוד רוצה לנסות פעם בחיים שלי להנות מסקס עם תשוקה והכל, אני מצטערת שהייתי לפעמים ילדה טובה כל כך והקשבתי לאמא שלי כי עכשיו אני בת 26 עם בחור שאני לא מסוגלת להתחתן בגלל הסיבה הזו שאני לא נהנת מחיי המין איתו.סליחה על האורך של המכתב. אני פשוט לא יודעת מה לעשות, כי לעזוב את כל מה שיש לי בשביל לחפש משהו שאני בכלל לא בטוחה שאמצא (אני שומעת על כל מיני בחורות בנות 30 שמחפשות גבר כמו שלי בנרות..) מישהו שיהיה לו את כל התכונות הנפלאות שיש לחבר שלי וגם שיהיה לי עוד טוב איתו במיטה זה נראה לי סיכוי די קטן למצוא דבר כזה תוך ויתור די גדול על מה שיש לי עכשיו. מצד שני אני יכולה להיות מאוד קרובה לבגידה כי יגיע השלב שאני מאוד ארצה לממש את התשוקה שלי למישהו אחר שכן יכול לרגש אותי (זה אגב כמעט קרה רק שבדקה התשעים פתאום הבנתי שאותו בחור שנמשכתי אליו די עבד עליי, ואני סתם הייתי נאיבית עד שפתאום ראיתי את הפרצוף האמיתי שלו)אני תקועה ולא יודעת מה לעשות.תודה.

ד"ר אורן חסון
תחשבי טוב קודם מה את רוצה
22.03.2006 • 13:15

יעלה יקרה,
את תקועה במצב שבו תקועות נשים רבות. את רוצה דברים מנוגדים, וטבעי לפעמים לרצות דברים מנוגדים. לפעמים צריך להחליט, או לפעמים לקחת סיכון, מתוך הבנה שלבגידה יש מחיר, הן באפשרות של גילוי, והן בדעתך על עצמך אחר-כך. ויודעת מה? אפילו ביכולת העמידה שלך בפניו, אם הוא יבגוד בך יום אחד, וזאת אפילו אם הוא לא יידע שבגדת בו. לך יהיה קשה יותר לטעון טיעונים כנגדו. אלו הם מחירים שאת צריכה לקחת בחשבון בתהליך ההחלטה.ולגבי הבחור שאיתו כמעט עשית זאת – מה הקשר לפרצוף האמיתי שלו? הרי לא רצית באמת להתאהב בו. רצית רק לבדוק את התשוקה שלך, לא?או שאולי את מחפשת בכלל להתאהב? – תחשבי טוב מה את רוצה, יעלה, ורק אז תוכלי להתחיל להחליט מה מתאים לך לעשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083