האם הוא חושב על זה?

תאריך פנייה: 10.06.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהי
הראשונה שלו
10.06.2015 • 15:22

שלום רב.
אני ובן זוגי ביחד כבר כמעט שלוש שנים, גרים ביחד לאורך כל הקשר שלנו, קשר נהדר בסה"כ. הוא בחור מקסים וטוב ולא רבים כאלה כמוהו שנתקלתי בהם.
יש דבר אחד שמציק לי בזוגיות הזו. יש לי עבר מיני, היו לי כמה וכמה פרטנרים בחיי. לעומת זאת אצלו אני הראשונה, דבר שלא ידעתי בהתחלה אלא גיליתי ממנו רק שנה אחרי שהיינו יחד.
מאז הדבר מאוד מעיק עלי.
אני יודעת שזה קשר שההמשך שלו הוא חתונה ואני יודעת שההצעה תגיע בקרוב וזה נהדר אבל עצם העובדה שאני היחידה שאיתה הוא התנסה ואולי גם תהיה האחרונה מאוד מעציבה אותי בשבילו. אין בי חשש שיבגוד בי בעתיד בגלל זה כמו שרגילים לחשוב אלא יותר עצבות שאולי הוא יגיע לגיל מסוים ויבין שלא ניסה דברים בחייו.
לפעמים אני מרגישה שבא לי לקחת הפסקה ולתת לו ללכת לראות קצת עולם. כשאמרתי לו את זה הוא אמר שאני מדברת שטויות.
אני חושבת שאני פשוט מקובעת על המצב כשהוא הפוך, ה"מקובל" יותר בו הגבר מנוסה ואילו הבחורה לא.
ייתכן מאוד שהוא בכלל לא חושב על זה וזה הכל בראש שלי (אנחנו לא מרבים לדבר על זה)
זו סיטואציה מוזרה בשבילי שאני בכלל מתעסקת בדברים כאלה שהם עניין שלו ופחות שלי.
מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
חוכמת ההמון הנשי
10.06.2015 • 20:33

מישהי יקרה,
כן, בהחלט יתכן שהוא לא חושב על זה, או כמעט שלא חושב על זה, וככל שתדברי על זה יותר, זה יהיה יותר על השולחן גם מבחינתו.והרי, בין אם יש נסיון קודם ובין אם לאו, כך או כך דברים יכולים להשתנות עם הזמן, נכון? כך או כך, את לא יכולה לצפות את העתיד להתרחש. אם טוב לך איתו, כל מה שאת צריכה זה לסייע לו לדאוג לכך שיהיה לשניכם טוב ביחד.עשו פעם מחקר בציפורים שגילה שככל שזכר מבוקש יותר על ידי נקבות, כך נקבות אחרות, שרואות זאת, רוצות אותו יותר. ואני רק תוהה אם כאשר גילית את זה אולי חלפה בך המחשבה שהוא לא 'גברי' כפי שחשבת, וזו חלק מאכזבה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083