האם אתה הוגן כלפיה?

תאריך פנייה: 22.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליאור
לחזור לחברה או לא?
22.07.2010 • 16:45

אני וחברה שלי עוד מעט ארבע חודשים ביחד ושנינו ממש אוהבים אחד תשני..אבל היא הייתה אמורה לטוס לארה"ב עם האקס שלה משהו שהם קבעו עוד שהם היו ביחד , בסוף הם לא טסו. אבל לפני כמה זמן היא אמרה לי שבסוף הם כנראה יטוסו היא האקס שלה עוד שתי חברים שלהם לאירופה , אבל אם והם יטוסו אז היא תוסיף כסף ותיהיה בחדר נפרד . אמרתי לה שזה לא נראלי כל הקטע הזה ושאני לא יוכל להיות איתה אם היא תטוס איתם , אז היינו בכזאת הפסקה עד שנדע אם היא טסה או לא.. יום עבר מהתחלה של ההפסקה והיא התנשקה עם האקס שלההיא אמרה נשיקה קטנה כזאת היא לא יודעת למה זה קרה בכלל , אבל היא ישר באה לספר לי על זה , ממש התעצבנתי מזה . היא אומרת שהיא אוהבת אותי והיא רוצה לחזור , לא אמרתי לה כן או לא אבל אמרתי לה שאם נחזור זה יהיה בתנאי שהיא לא תיהיה איתו בקשר לא תטוס איתו ושתעיף את כל המתנות שהוא הביא לה בתקופה שהם היו ביחד. היא הסכימה לזה , ואני יודע גם שזה יהיה לה ממש קשה כי היא הייתה איתו שנתים והם היו כל הזמן ביחד , היא הפסיקה לאהוב אותו חודשים בערך לפני שהם נפרדו אבל הם נשארו ביחד כי הם היו ממש ידידים טובים והיא גם התרחקה מכל החברות הטובות שלה בגללוועכשיו היא מסכימה להתרחק ממנו וכל זה , אבל אני לא יודע מה לעשות כי היא עדין התנשקה איתו יום אחרי ההפסקה ואני תמיד אמרתי לה שזה מפריע לי הקשר ביניהם . והאמת שאני בחור קנאי ככה שאני יודע שאני יחשוב על זה די הרבה למרות שהיא הבינה מהקטע הזה של ההפסקה שאנחנו לא ביחד .אני אשמח לקבל עצה , תודה.

ד"ר אורן חסון
להיות הוגן
22.07.2010 • 23:24

ליאור יקר,
נדמה לי שאתה צריך להחליט. כלומר, אם אתה לא יכול להיות איתה בתנאים הללו, כאשר היא הולכת את כל הדרך לקראתך, אז אולי כדאי שתניח לה, שתיפרדו, ושתעשה מה שהיא רוצה, עם או בלי האקס שלה. לא הוגן יותר כלפיה?או שמא אתה עסוק מדי בשאלה מה הוגן כלפיך, ושוכח אותה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083