דרך נכונה בזוגיות: טיפים

תאריך פנייה: 26.06.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מבולבלת
זאת העתק הודעה מ21 לחודש שלא ענית..
26.06.2006 • 11:26

שלום,
קודם כל תודה על היחס!דבר שני אתמול הייתה לנו שיחה קשה אבל מועילה שהבנו שאנחנו אוהבים הרבה ורוצים להשתפר.אמרתי לו שהוא יכול ללכת בהרגשה טובה בעניין הלימודים, אני מקווה שזאת אחת הדלתות להתחיל הצלחה. ואמרתי לו שאני סומכת עליו.אני רוצה לנסות לשנות את קנאה החולנית הזאת קודם כל בעצמי,בקשר לביטחון שלי רזיתי המון והמצב הבריאותי שלי כרגע יציב מאוד.התחלתי תהליך של שינוי בעצמי מבחינה פיזית וצורת חיים שונה של יוגה והרבה פחות לחץ יום יומי. עכשיו אני רוצה לשנות את הקנאה שלי ולתת הרגשה טובה לחבר שלי.אחרי השיחה שהייתה לנו אתמול הגעתי למצב שאמרתי שאני חייבת לשנות את החשיבה וההתנהגות שלי כלפי מצבים כאלו ,ולכן אמרתי לו שאני לא יכעס או יתעצבן אם הוא ילמד איתם ואפילו יעשה מאמצים לקבל את זה בצורה חיובית ביותר.אני מקווה שתהליך הניסיון הזה יעזור לנו ,אני באמת מאמינה שהפיתרון נמצא אצלי ועד יותר מאמינה שאני בכיוון הנכון של החשיבה. זה בחור שאני רוצה להישאר איתו כל החיים .אתה חושב שאני בכיוון הנכון?מבולבלת

ד"ר אורן חסון
בדרך הנכונה
28.06.2006 • 01:56

מבולבלת יקרה,
אם זו הדרך שבה את הולכת, את בדרך הנכונה, כי כאשר את לא טעונה ברגשות שליליים, את מקלה עליו את השהייה איתך. ואם תצליחי גם להנעים עליו את השהיה איתך, הסיכוי שהוא יהיה איתך גבוה יותר. רק תצטרכי לוודא שאת לא מאבדת את עצמך בדרך, ואין סיבה שתעשי זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מבולבלת
בדרך הנכונה
28.06.2006 • 09:12

היי,בדיוק כשחשבתי שהכל בסדר, הוא הפיל עלי עניין שהוא לא בטוח בנו ובהמשך הדרך שלנו. הוא טוען שהוא מרגיש מבולבל ובצומת דרכים, היות והוא כרגע מסיים תואר ראשון. אנחנו אמורים לעבור לגור בית עוד חודשיים הוא גם לא בטוח בזה כל זאת כשהוא אומר לי שהוא מרגיש שהוא עושה לי רע ,ואני סובלת.הוא טוען שאנחנו בזמנים שונים בחיים.אני עכשיו מאוד מבולבלת בדיוק כשחשבתי שאנחנו בכיוון הנכון . אני מרגישה מצד אחד שהוא רוצה שניפרד ולא רוצה או יודע אין להגיד לי והוא רוצה שאולי אני יעשה זאת ומצד שני הוא אומר לי אל תכעסי עלי אני בצומת דרכים ומרגשי מבולבל בקשר לכל החיים שלי.שאלתי אותו אם הוא רוצה את הספייס שלו והוא אמר לי בנתיים לא. אני מרגישה בסימן שאלה וממש לא רגוע .הענייין שאני שוקלת בכובד ראש האם לנסוע יום חמישי להורים שלו או לתת לו להיות סוף שבוע לבדו ולחשוב.בבקשה תעזור לי,מבולבלת

ד"ר אורן חסון
מידע מדוייק
28.06.2006 • 15:44

מבולבלת יקרה,
כנראה שהוא נקרע בין מגמות סותרות שמשפיעות על ההחלטה שלו באשר לקשר איתך, וזה מה שמבלבל אותך. קחי בחשבון, לכן, שזה מה שצפוי לך עד שיחליט, וקחי גם בחשבון שאם הקשר שלכם היה הדבר החשוב לו ביותר בעולם, הוא לא היה מהסס. זה לא אומר שלא תוכלו, בהכרח, לחיות באושר ואולי גם בעושר, אבל זה אומר שמקדם הבטחון שלך הוא לא הכי גבוה שיכול להיות.אלא שגם את מאבדת גובה בתהליך, ולכן, במקום להתבלט איתי על כל מהלך אם לעשות אותו או לא, כשבאמת אין לי מספיק מידע כשאני לא יודע מה קורה בראש שלו, מוטב, אם הוא מוכן, להגיע ליעוץ זוגי שמטרתו לסייע לכם בהבנת המצב, במקום למשוך את הבלבול לאורך זמן, ואם תחליטו שאתם נשארים ביחד, לסייע לכם להבין זה את זו ולתקשר טוב יותר, כי באופן ברור, היום הוא לא מעביר לך מידע מדוייק באשר למגמות הסותרות שלו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083