דייט ראשון: מה באמת קורה?

תאריך פנייה: 21.07.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עדן
עזרה בפענוח הדברים
21.07.2013 • 20:46

שלום
דר'לאחרונה הייתי בקשר הדוק עם מישהיא אך ורק דרך הוואטסאפ בפלאפוןאפשר לומר משהו בסביבות ה-3 שבועות.אבל אנחנו מכירים ממזמןהזמנתי אותה לצאת איתי והיא הסכימה ויצאנו והכל היה מושלם התחלנו את הדייט עם נשיקה מדהימה ותוך כדי דברנו על המצב כל איך קרה שאנחנו מכירים כמעט כשנה ורק לא מזמן התהדק הקשר וכל מני ותוך כדי התנשקנו עוד מלא פעמיםאפשר לומר שהדייט כולו היה כשעתיים בגלל כל מני בעיות בלתי מתוכננות שאילצו אותנו לקצר אותו אבל היה רגש דברנו על רגש הנשיקות שלא הפסיקו הרגישו כךיום לאחר מכן הבחורה לקחה כמה צעדים אחורההיא רוצה שהיא צריכה קצת זמן לעצמה לחשוב על זה בטענה שהיא לא מזמן יצאה ממערכת יחסים ארוכת זמן ולמרות שהיא כן רוצה להיות איתי וכן מרגיש כלפי רגש היא עדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה וכל מה שהיא רוצה שאני ארפה ממנה ואתן לה זמן להחליט אבל חשוב לי לציין שהיא כן דיברה על רגש והיא כן אמרה שיש לה רגש כלפי והיא חושב עלי והיא רוצה להיות איתי אבל מאידך יש את הסיבות שרשמתיהדייט היה ביום חמישי והיה מדהים הרגשתי ממש כמו בתוך חלום ההתרחקות ממנה באה ביום שישי והשיחה עצמה מה שאני רושם לך הייתה ביום שבת היום יום ראשון ובקושי תפקדתי כל היום במחשבות עליה אם להיות כנה אני קצת פאסמי לצערי הרב ובראש רץ לי סיטואציה שהיא באה ואומרת לי שהיא כרגע לא רוצה שזה יתקדם לאנשהו ושנעצור את זה פה אני כלכך מקווה בעזרת השם שאני טועה ואני סתם מרגיש כך והיא בסוף כן תרצהאבל אני רציתי לבקש ממך ייעוץ ועזרה בפענוח המקרה במה אתה חושב שהיא חווה ומרגישה כי אני מנסה להכנס לה לראש וקשה לי \תודה רבה רבה!

ד"ר אורן חסון
דייט ראשון
23.07.2013 • 12:02

עדן יקר,
בתחילת קשר, יש לזכור שהדייטים הראשונים לוקחים אתכם מעולם שלם שבו אתם חיים, ומכניסים אתכם לרגע לעולם קטן של שניים, שעדיין לא מחובר ולא מיודע מספיק באשר לעולם השלם של הצד השני. בודאי שלא לעולם הרגשי ושל הקשרים שיש או שאולי יש להם. באופן טבעי, אנשים לא חושפים בדייט ראשון, וכנראה גם לא בשני, מחשבות שיש להם על קשרים אחרים ועל דייטים אחרים, ומנסים לזרום עם מה שיש באותו רגע. למשל, סיפרת שלא מזמן יצאה ממערכת יחסים ארוכה. האם היא נפרדה רגשית מהאקס שלה? בכלל לא בטוח. האם היא תיענה למסרון שלו מתוך ציפיה שאולי הוא הבין במה שגה ומוכן לקבל אותה בתנאים חדשים? - בהחלט יכול להיות. האם זה זה, או זה משהו אחר שאינו קשור אליו? גם יכול להיות.גם אם הקשר ביניכם בשעתיים הראשונות היה הדייט הראשון הכי טוב של שניכם, עדיין אין חיבור רגשי עמוק. יש רק תקווה למשהו כזה. בעולם שלה, זה שאתה עדיין לא מכיר, יש הרבה רגשות, ציפיות ותקוות שלא אתה ולא אני יודעים עליהם דבר. לא תמיד אפשרלדעתכאשר האפשרויות כל כך רבות. היא מצאה חן בעיניך, אז אל תוותר. וראה גם את השאלה שמתחת לזו שלך כדי לראות דוגמא אחרת לבעיה דומה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083