בדיקת זוגיות בעידן האינטרנט

תאריך פנייה: 21.07.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מישהי בת 25
עצה :)
21.07.2013 • 20:10

ד"ר אורן שלום,די התלבטתי בנוגע למשהו והייתי שמחה אם תייעץ לי.נפגשתי לדייט לפני 3 שבועות בערך עם בחור שלא הכרתי, יום אחרי הדייט הוא התקשר ורצה להיפגש למחרת, אמרתי לו שאני אבדוק ואעדכן אותו, בסוף לא הסתדר לי עם העבודה, הוא היה נחמד כתב שלא נורא, התכתבנו עוד קצת באותו היום ויותר לא שמעתי ממנו.אציין שהוא נסע דרך די ארוכה כדי להיפגש איתי והוא אדם מאוד עסוק לפי מה שהוא אמר. ההתלבטות שלי אם לכתוב לו משהו? מצד אחד אני מפחדת שהוא יבחר להתעלם ואני אפגע אך אני גם נורא סקרנית לדעת למה הוא נעלם..מה לדעתך כדאי לעשות?

ד"ר אורן חסון
לעצור אותו למבט נוסף
23.07.2013 • 12:01

מישהי יקרה,
אני חושב שאולי כדאי לבדוק. בעולם התקשורתי של היום, קצב ארועים ומעשים הוא גדול מאד. האם פגש בך דרך אתר הכרויות? ואולי, גם אם לא, הוא מכיר נשים אחרות דרך אתרי ההכרויות, והמקצב הוא מהיר מאד. יתכן מאד שהוא פגש בך, ואולי רגע לפני או רגע אחרי פגש בעוד מישהי או יותר, ובעיקר כאשר לא התממש מיידית המפגש הבא, והוא הלך לבדוק מה עוד יש. האם הוא נתקע במה שעוד יש? - אני לא יודע. לא חייב להיות. בקצב הזה, ייתכן שהפכת להיות רק אחת מתוך עוד כמה שבדק את האפשרות, וכנראה לא התאכזב ובכל זאת המשיך הלאה. בעולם המהיר הזה של היום, יכול להיות שצריך להתאמץ עוד קצת כדי לעצור אותו למבט נוסף.ראי גם את השאלה שמעלייך, כדוגמא נוספת לבעיה של דייט ראשון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083