דחיית חתונה: מה לעשות?

תאריך פנייה: 15.05.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הכלה הנואשת
דחוף לפני חתונה........
15.05.2005 • 23:06

ד"ר אורן, איש יקר
אני מתחתנת עוד חודשיים עם אהוב לבי מזה 9 שנים, פחדים רבים על הצלחת הזוגיות מפריעים לי הפחד הגדול שלי שהוא וותרן מדי בכל וזה טוב חוץ מבכסף הוא מפזר הוא פשוט נותן כל מה שמבקשים ממנו בלי להסס או לחשוב פעמיים אני מוגדרת כקשה דבר שגורם לי להרגיש רעה עם עצמי בנוסף הורי טוענים כי אני מקטינה אותו והוא יבגוד בי ויתנקם בי בעתיד אני בחרדות קשות, אני לא רוצה להיות לבד, ואני לא יודעת איך לא להיות קשה איך מוותרים על מה שחשוב לך? האם להתחתן בכלל? מה לעשות???? בבקשה אשמח לתשובהממך שלך הכלה הנואשת

ד"ר אורן חסון
לדחות את החתונה?
17.05.2005 • 21:31

כלה נואשת יקרה,
לא נתת לי קצה חוט להבין את מכלול הבעיות שיש לך. דברת רק על דבר אחד – הכסף, אבל גם ההורים שלך מעורבים עמוק בסיפור ומשפיעים עליך. הקשיות שלך, אינה ברורה לי עד הסוף, וגם הגבול הדק שבין החלטה להתחתן מתוך רצון (להיות איתו) או מתוך פחד (להשאר לבד), לעומת ההחלטה שלא להתחתן איתו מתוך פחד (שהוא יבזבז את כספך) או מתוך רצון (לנסות דברים אחרים).ויכול להיות שאת צריכה להתייעץ עם איש מקצוע, שיעזור לך להבין את עצמך, או ללכת עם אהוב לבך ליעוץ זוגי. ועם כל הלחץ, זה בסדר גם לדחות את החתונה. את צריכה להבין שאין רק שחור ולבן (יש חתונה או נפרדים עכשיו). אפשר להסביר לכל המשפחה שנכנסת לחרדות, ושאת רוצה לטפל בזה קודם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083