גרושים: צעד קל או התחלה חדשה?

תאריך פנייה: 02.08.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ללי
בגידה
02.08.2006 • 19:03

אנחנו נשואים כבר 20 שנה. אני בת 38 הוא בן 42. לפני כ - 12 שנים הודה בבגידה ומאז האמון לא קיים. אני יודעת בוודאות שהיו סטיות מצידו במהלך השנים שלאחר מכן למרות שהוא מכחיש.חיינו כמו זוג זרים בבית אחד. 3 ילדים. הגדול בן 17. הוא לא מוכן ללכת לייעוץ זוגי למרות שלפני כ - 8 שנים ניסינו.אני מציעה גירושים והוא מסכים. אני מתלבטת !!!

ד"ר אורן חסון
לחיות בשלום כגרושים יותר מאשר כזוג
04.08.2006 • 21:17

ללי יקרה,
גרושים זה הצעד הקל, ללא ספק. אלא אם את פוחדת ממה שיקרה הלאה. בתנאים שלכם, של 12 שנים של נישואים ללא אמון, של חיים כמו זוג זרים, יהיה קשה מאד לבנות זוגיות מחדש. לא בלתי אפשרי, אולי, אני לא מכיר אתכם, אבל קשה מאד. בדקי מה מפחיד אותך. כי אם אתם מוכנים לעשות זאת בהסכמה, ואם אתם יכולים לחיות בשלום זה עם זו כגרושים יותר מאשר כזוג, ובעיקר בתפקידכם כהורים, אתם יכולים לצמצם למינימום את הנזק שייגרם לילדים שלכם כתוצאה של הגרושים. מצד שני, תפסיקו את הנזק שנגרם להם מזוגיות רעה שהם חווים עכשיו מצד הוריהם. אם אתם מסוגלים לעשות זאת מתוך שיקול דעת, ולסלק את הכעסים שביניכם מהדרך, ולהגיע להסכמה כלכלית מתאימה, יכול להיות שכולם ירוויחו.ואגב כך, לעולם אל תציעי משהו שאת לא רוצה לעשות. לפעמים ההימור גדול מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083