גרושים ומחיר הנישואים

תאריך פנייה: 06.08.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מאיה
לא יודעת מה לעשות
06.08.2006 • 23:29

שלום
לכולם, חייבת עצה, לא יודעת מה לעשותאני בת שלושים , נשואה 10 שנים פלוס שני ילדים.החיים עם בעלי לא משהו, זה השתנה מאד עם הילדים. אבל בתקופה האחרונה זה פשוט נהיה זוועה.אנחנו בקושי משוחחים, אם כן , אז רק רבים, אף פעם לא ביחד, הוא בחדר אחד, אני בחדר שני, לא ישנים ביחד, בקושי יש סקס, ואם יש אני פשוט מכריחה את עצמי. הוא לא נוגע בי , לא מחבק , לא מנשק, פשוט נורא. ממש התרחקנו.לא יכולתי יותר, הייתי צריכה איזה שינוי. היה לי רומן, זה ממש שינה אותי. לא יכולה לראות אותו, ממש סובלת.אני לא רוצה לבגוד, לא חושבת שזה הפתרון, אבל חייבת מגע, חיבוקים, יחס, לפחות, ואין לי את זה בבית בכלל, ממש בכלל.חשבתי על גירושין הרבה פעמים. אבל חושבת על כל הקשיים, המלווים את זה.לפעמים לא רואה ברירה אחרת, גם קשה לי לדבר איתו, ניסיתי, או צועק, או צוחק. לא יעזור, נראה לי שבשבילו הכי טוב, שרק לא יפריעה לו. ממש שני אנשים זרים.מה לעשות, אני ממש אבודה, רע לי. חושבת על גירושין , אבל פוחדת , איך אסתדר עם ילדים לבד, מה עם מצב הכלכלי.בבקשה, תעזרו לי עם התגובותתודה

ד"ר אורן חסון
קודם כל, לעשות
10.08.2006 • 02:03

מאיה יקרה,
לגרושים יש מחיר כלכלי. אין הרבה מה לעשות בעניין הזה. אבל לנישואים רעים גם כן יש מחיר, ומחיר שיכול להיות גבוה הן מבחינתך, והן מבחינת הילדים שלך. וכן, גם מבחינת בן זוגך. אבל אם גרושים קשים לך, נסו יעוץ זוגי. אם זה יקל על הנישואים שלך, תחסכי בזה כסף רב על גרושים. ואם את חושבת שלא ללכת ליעוץ זוגי, כי אם תתגרשו זו תהיה הוצאה כפולה, אז אולי כדאי להתגרש כבר עכשיו. עושה רושם שחיי ארבעתכם אינם ממש חיים, ולכן חובה להחליט ולעשות משהו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מאיה
קודם כל, לעשות
10.08.2006 • 08:52

הבעיה שהוא לא ילך ליעוץ זוגי, קשה לי לדבר איתו גם על הבעיות שלנו , או שמתחילים לריב, או שהוא צוחק.

ד"ר אורן חסון
קודם כל, לעשות
10.08.2006 • 09:59

מאיה יקרה,
אבל את לא יכולה להשאר במצב הנוכחי, נכון? אם הוא מסרב ללכת ליעוץ, התחילי לבד. תוכלי לקבל שם תובנות טובות יותר, וחיזוקים, מה לעשות במצב הנוכחי. כי הרי גם אם אגיד לך שאת צריכה להתגרש זה לא יספק אותך עכשיו, ובצדק. כי את צריכה להיות בטוחה שאין דרך אחרת, וכי זו לא האופציה הראשונה שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083