גילוי בגידה: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.06.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
hadar
הסתקרנתי, ונפגעתי.. מה עושים?
27.06.2010 • 16:35

הסיפור בקצרה, הכרתי בחור במזרח, טיילנו יחד כמה חודשים.. נפרדנו כי הוא רצה להמשיך לטייל, אני חזרתי ארצה, אחרי המון מחשבות והתלבטויות מצידו הוא החליט לחזור אלי.. ואנחנו ביחד טוב לנו, אני אוהבת אותו והוא אותי..לפני כמה ימים שאלתי אותו אם בזמן הזה שנפרדנו היה לו קשר או משהו..הוא בהתחלה התחמק, ואז סיפר לי..היו לו כמה וכמה סטוצים והוא היה אצל זונה בתאילנד...באותו רגע לא שיתפתי אותו ברגשות שלי, היה לו קשה לספר לי את זה.. הוא התבייש..שידרתי לו שאני מבינה, וזה בסדר..אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה..זה מגעיל אותי, מאוד!אני לא יכולה לחשוב על זה שחבר שלי היה אצל זונה תאילנדית..אני לא יודעת מה לעשות עם הרגשות האלה, אני לא רוצה לפגוע בו, הרי אני זאת שהתעקשתי לדעת..מצד שני זה מגלה לי פאן חדש אצלו שלא דמיינתי שקיים..מה עושים???

ד"ר אורן חסון
לומדים, מסיקים מסקנות, וממשיכים
28.06.2010 • 16:51

הדר יקרה,
אני מבין שהבעיה שלך היא יותר משהיה עם מישהי, היא שהוא היה עם זונה תאילנדית. למדת עליו משהו חדש. שהוא לא שמרן, או אפילו שהוא הרפתקן מספיק כדי להתנסות בחוויות חדשות, ואולי חוויות שיודע שירצה רק להרגיש פעם בחיים, ולא עוד. אני מניח שהוא צעיר, ואת הרצונות הללו צעירים סופגים זה מזה. אולי למדת עליו גם עוד משהו, שהוא לא בשל מספיק, או לא רואה איתך עין בעין, את הניצול שבזנות. מצד שני, הוא מתבייש בזה, אז אולי הוא כן מבין שזה לא דבר שהוא צריך להתגאות בו. מצד שני, את למדת עליו גם שהוא מוכן לחשוף מולך גם דברים שהוא מתבייש בהם. כלומר, מצד אחד בוטח בך, ומצד שני שלא קל לו לשקר. אם תתנפלי עליו בעניין זה, ותתקפי אותו, הוא ילמד להסתיר ממך, מה שכנראה לא טבעי לו. את כן יכולה לומר לו שאת לא אוהבת את זה, אבל גם שאת מאד מעריכה את הגילוי.אז הנה, למדת עליו כמה וכמה דברים חדשים. עכשיו את צריכה להחליט אם את יכולה להשלים איתם. וכאמור, אם כן, להתנהג בחוכמה, כדי שילמד מה דעתך, ושלא ילמד להסתיר ממך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083