גיל וזוגיות: מתי לשתף?

תאריך פנייה: 11.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
כן ..עוד הפרש
11.01.2007 • 19:47

אז ככה, אני בן 20 אני נראה לפחות בן 26 ואני גם יוצא למועדונים ופאבים של הגילאים האלה ככה שרוב מערכות היסים האחרונות שלי היו עם בנות שגדולות ממני בכמה שנים..הגעתי למצב שאני לא מספר את הגיל שלי שאני מכיר אותם כי זה ירתיע אותם מלצאת איתי..אז אני פשוט שומר את זה לדייט השני..אחרי שיכירו אותי..ברוב המקרים זה פשוט לא משנה להם הגיל ואנחנו נשארים בקשר והכל טוב..אני לא רואה בגיל מבחינת מספר- משמעות.יצאתי עם בנות מגיל 22-31 ולא היה אכפת לי מה הגיל שלהם..הכרתי בחורה יפיפייה והיא ממש מצאה חן בעיניי, היא בת 24 (בשבילי זה כולה 24...יצאתי חודשים שלמים עם הרבה בנות שגדולות ממנה ב4-7 שנים)הייתה לנו שיחה מדהימה ודווקא לה אני מפחד להגיד את הגיל שלי... יש דרך מבחינה פסיכולוגית חוץ מהדרך שלי לנסות לצאת עם הבנות האלה מבלי לשקר?אני יודע שאחרי הדייט הראשון הגיל שלי כבר לא יהיה גורם שמשפיעדרך אגב..אני לא מוצא בבנות גילי מה שאני מוצא ביותר גדולות, פשוט הן נראות לי ילדות מדי ואני לא מתלהב מהן בכלל..

ד"ר אורן חסון
לתת לה את זכות הבחיר ההוגנת
13.01.2007 • 21:30

אני יקר,
אתה נמצא במצב דומה לכל אחד שיש לו מגרעת כלשהי שלא נראית כלפי חוץ, והוא תוהה מתי לספר על זה לבת זוג חדשה. צריך לזכור שלמרות שהמצב שלך הוא לכאורה אינו מגרעת, כי גיל 20 הוא מחלה נורמלית, שכולנו עוברים, מבחינתה זה יכול להיות בעיה. לא כי אתה לא מוצלח, אלא כי בחורה בת 24 יכולה להיות היום במצב שבו היא מחפשת בן זוג לנישואים, ואתה, בגילך, מתאים פחות (כי עתידך המקצועי והכלכלי ברור פחות, וכי עד שתגיע לאיזה שהוא ביסוס כזה, או חברתי, ייקח יותר זמן, ואולי אפילו רק בשל התדמית – וזה כבר דבר שתלוי ביכולת שלה להיות פתוחה בנושא זה). ולכן, אינך יכול להיות עם בחורות מבוגרות ממך באופן הוגן, מבלי לומר את האמת. כי אתה לא צריך לשלול מהן את זכות הבחירה שלהן, שהן רוצות וזכאיות לעשות על סמך מידע נכון. זה נכון פחות כאשר מדובר בקשר קצר טווח, שמקובל על שני הצדדים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083