גברים שמתנהגים: מה הסיבות?
דנה לוי
התעלמות וחוסר יחס
⌄
שלום
אני חיילת כבת 20.לפני מספר חודשיים הגיע לבסיס שלנו חייל חדש , בהתחלה לא כל כ שמתי לב אליו , לפני מספר שבועות הייתה לנו שיחה מעמיקה ביחד ושבמהלכה הוא זכר כל פגישה שלנו וכל פרט מהפגישות שלנו , החלפנו מספרי טלפון , והתחלנו להתכתב בהודעות ,נפגשנו פעם אחת שבמהלכה לא קרה שום דבר מיני , הוא אמר שהוא רצה שנכיר ושננסה למרות שהוא מפחד מהמסגרת המשותפת שלנו.אלא שבמהלך השבוע האחרון אני מקבלת ממנו התעלמות ,לא קיבלתי שום הודעה ממנו !, אני לא יודעת מה עשיתי שגם לו להתעלם ממני ?והאם זה טבעי שגבר מתנהג כבר בהתחלה?
ד"ר אורן חסון
גברים שמתנהגים
⌄
דנה יקרה,
נראה שאת מצפה שגבר יתנהג כךמתישהו, ולא ברור לי למה את פסימית. יש גברים שיתנהגו כך, ויש כאלה שלא. ואלו שינהגו כך, יותר סביר שיתנהגו כך לקראת הסוף יותר מאשר "כבר בהתחלה". את לוקחת את האשמה עלייך. טבעי שאת מרגישה כך, בעיקר אם הוא מוצא חן בעינייך, אבל זה בכלל לא מחויב המציאות. יכול להיות שקרה לו משהו, בין אם זה קשור למה שהוא מרגיש כלפייך (אולי מצא מישהי אחרת, למשל, או שיש לו חברה והוא נדלק עליך בהתחלה, אבל אחר כך החליט שלא מתאים לו לנהל קשר כפול, או אולי משהו אחר מסוג זה), ובין אם לאו (כי יש לו לחצים מכיוונים אחרים, בין אם זה עומס בצבא, או בבית, או איזה שהוא משהו משמעותי שקורה בבית ודורש ממנו את כל המשאבים הרגשיים שלו). את עדיין לא מכירה אותו מספיק, ובהתחלה חוסר הוודאות גדול יותר. טבעי שאת לוקחת את זה עליך, ואל חוסר הביטחון שלך. זה לא חייב להיות משהו שאת עשית.