גברים מופנמים: מה מסתתר מאחורי השתיקה
חני
לא מחצין הרבה רגשות
⌄
שלום,
רציתי להתייעץ איתך לגבי משהו ד"ריש לי בן זוג כמעט שנה ,תחילת היחסים בינינו הייתה מאוד איטית בהתחלה,לקחנו את הקשר לאטיותר מרצונו -מאשר מרצוני.וכך הקשר התפתח לאט לאט...,למרות..שיש פעמים שאני מרגישה שהוא ירודיש לי הרבה הרגשות לגביו במהלך היום היום,למשל, קורה שאחרי שיחת טלפון איתו,או פגישה,אני מרגישה שסבבה לו איתי,אבל הוא לא מספיק מחצין את הרגשות שלו,ואני זו שיותר מלטפת ומנשקת המון ומביאה מילות אהבה.וזו הייתה גם הבעיה שלנו בתחילת היחסים,היה קשה לו להפתח..,התלוננתי על זה לא קצת והוא אמר שלאט לאט זה יבוא לואני רואה שיפור ביחס,כמובן.אבל יש פעמים שאני מצפה ליותר.יש פשוט מצבים מסויים,שאני מתה שהוא יקפוץ עלי ויגיד כמה שהוא אוהב..ואני אוהבת אותו,הוא בחור טוב ,יודע להקשיב,כשיש מצברוח טוב לנו ביחד.אבל עדיין, חסרות לי כל המילות אהבה האלה..וזה מה שמוריד לי את הבטחון וגורם לי לתהות האם הוא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו?...אני רוצה בן זוג שיהיה חולה לי על התחת...ולא בן זוג שמתלבט לגבי.תודה ד"ר אשמח אם תעזור לי איך לפתור את זה איתו
ד"ר אורן חסון
האדם שמאחורי אי הפגנת הרגשות
⌄
חני יקרה,
יש כאלה. יש אנשים, ויותר גברים מנשים, שהם מופנמים יותר ,וקשה להם לומר את מה שאת רוצה שיאמר. את זקוקה לזאת כשיקוי אהבה, הוא יגיד לך שזה רק מילים, ושהוא מראה את האהבה שלו במעשים. הרבה פעמים זה נכון. זה עניין אינדיבידואלי. זה לא אומר שהוא מתלבט לגבייך. אולי אפילו להפך – שהוא די יציב, וגם שאינו טוטלי. ואני יודע שיש קסם בטוטליות הזו, אבל לפעמים היא בלתי יציבה ובלתי אמינה. צריך לראות את האדם שמאחוריה וללמוד אותו.