גברים ונשים: מה נורמלי?

תאריך פנייה: 14.01.2007 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אנונימית
משבר
14.01.2007 • 14:19

שלום,
אני בחורה בת 26 ויש לי חבר בן 29 ואנחנו חברים כבר 4 שנים.הקשר שלנו התחיל בצורה נפלאה ובנינו קשר מאוד עמוק, עם הבנה, תמיכה והמון אהבה. הדבר היחידי שכל הזמן היה חסר לבן זוגי זה סקס!! הוא טוען שאף פעם לא הייתה בי את הפתיחות שהוא היה רוצה ושאנחנו לא שוכבים בכלל..(זה התחיל בערך אחרי שהיינו שנה יחד) אני חושבת שהוא צודק מכייון שגם לי זה היה חסר והגענו למצב שההינו שוכבים פעם-פעמיים בחודש שזה ממש מגוחך, אך עם כל זאת היתה אהבה ענקית. בן זוגי כבר דיבר איתי מספר פעמים על כך שהדבר מפריע לו ואני איפה שהוא הייתי אטומה.עם הזמן גם קרה שהתרחקנו אחד מהשנייה(בגלל חוסר באינטימיות וסקס) ולפני שבועיים הגענו למצב שהכל התפוצץ והרגשתי שמשהו לא בסדר, שאלתי אותו בלהט המריבה אם הוא אי פעם נמשך למישהיא אחרת והוא אנה בחיוב... אני הייתי בהלם- כ"כ נפגעתי ממנו על אף שהסביר לי שלא היה כלום וזה רק "בחורה יפה שמשכה לו את המבטים" (ואני בחורה שנראית מאוד טוב) וזה ממש פגע בי, לא הבנתי איך הוא יכול להסתכל על מישהיא אחרת!!!! יום למחרת שוב דיברנו והוא אמר לי שכל העניין נובע מחוסר סקס, שזה מאוד חסר לו ושהוא מרגיש מרוחק ממני בגלל זה.אני כמובן רציתי להיפרד כי הדבר פגע בי קשות ואז כשהחלטתי שאני לא רוצה לוותר ושאין כמעט גברים אמינים ונאמנים כמוהו, החלטתי לנסות לתת צ'אנס. (אני חייבת להבהיר שוב שלא היה כלום עם הבחורה ההיא למרות שהוא אומר שהרגיש מבטים ממנה ואם הוא היה רוצה הוא יכול היה להשיג אותה...)כרגע המצב הוא שאני עוברת ממצבי שמחה לעצבות במהירות שלא מובנת לי בכלל, אני נכנסת לדכאונות קצרים כל פעם שאני חושבת על הסיטואציה שהיא הייתה לידו, אני לא רגילה להיות עצובה, אף פעם לא פגעו בי ואינני יודעת מה עשות הלאה.עכשיו אנחנו שוכבים המון(כי זה ממש ניער אותי מהבחינה הזאת ) ובן זוגי אומר שזה המצב שהיה צריך להיות תמיד ושאם זה האפקט של מה שקרה אז טוב שזה קרה.אני צריכה את עזרתך באיך לנמשיך הלאה, אני לא מוצאת את הכוחות ואני חוששת כל הזמן: אולי הוא אוהב פחות, אולי זה לא יסתדר אף פעם.... מצטערת על ה"מגילה" אבל איךשהוא הכל נשפך ממני.תודה רבה ומצפה לתשובה.

ד"ר אורן חסון
להבין גברים
17.01.2007 • 03:18

אנונימית יקרה,
אני חושש שאת קצת לא מבינה גברים, ובטח שלא את הגבר שלך. בודאי שהוא נמשך אי פעם לאשה אחרת! זה היה לא נורמלי אם לא. בודאי שהמבטים שלו נמשכים, מדי פעם, לאשה אחרת, כי זה היה לא נורמלי אם לא. זה לא אומר שהוא ישכב עם מישהי אחרת כשאתם ביחד, אלא אם יש לו חסכים. וכאשר יש לו חסכים, המחשבה על זה נורמלית.תביני, לגבר שלא מקיים יחסי מין לאורך זמן, מצטבר זרע שיוצא או באוננות, או תוך כדי חלומות מיניים. והחלומות יכולים לקחת אותו למקומות שעליהם אין לו שליטה, לא על מי בת הזוג שלו שם, ולא על מה הוא עושה איתה. זה לא משהו שהוא או את יכולים לשלוט בו.וכל אלה לא אומרים שהוא לא אוהב אותך. הוא יכול לאהוב אותך, ועדיין נשים אחרות יכולות למשוך את תשומת לבו. כי זה מה שקורה לגברים. הם בנויים לראות נשים אחרות. אם הם מאוהבים באשה שלהם, יש להם פחות פנטזיות מיניות על נשים אחרות, אבל זה קורה בעיקר בתחילת הקשר. מאוחר יותר הסבירות שתהיה להם פנטזיות על נשים אחרות גבוהה יותר. כל עוד הם אינם אובססיביים בעניין הזה, ולוקחים את זה בקלות כתופעה נורמלית, אין בזה שום חריג, וגם לא סיכון.אם קשה לך להפנים את כל זה, אני מציע שתגיעי לטיפול. בעיקר כדי לקבל קצת פרופורציות, ולצאת מרכבת ההרים הרגשית שאת נמצאת בה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אנונימית
להבין גברים
18.01.2007 • 16:17

תודה לך על תשובתך.... הייתי חייבת לשמוע גבר אובייקטיבי ושמבין בעניינים שכאלה.תודה רבה