יחסים: איך לצאת מבוץ רגשי
רוית
חוסר ידע או נסיון
⌄
אשתדל לקצראני פרודה מזה שנה אחרי 10 שנות מערכת יחסים -גיל 35סיבת הפרידה אחרי 4 שנות נישואים מתוך 6 בעייה בתקשורת שלא ניסינו לפתור ואני התעקשתי על פרידה והרחקה .התנהגות קיצונית להחריד ,לאחר שהצלחתי להפרד ממנוהתחלתי בקשר עם 2 בחורים ממקום עבודה כידידיםאחד קרוב כאח ידיד והשני על תקן טייזינג לאחר חודשיים עברתי מקום עבודהוהקשר המשיך במיילים של תמיכה ועידוד מצד שניהםואז לפני חודשיים נפגשנו במסיבה אני והידיד של הטיזיינגופתאום נראה לי שהבחור יישם עליי את תיאוריית הפיתויואני נעניתי לעניין ,הכל התנהל על תקן של טייזניג ומגעים קלילים מרפרפיםואז המשכנו להפגש במסגרת של יציאות משותפות עם הידיד המשותףוכל אותה העת הוא ניהל איתי שיחות במיילים ורמזים מוביליםללא הפסקה וכמובן מגעים לא קבועים .לפני שבוע יצאנו ואז נשארנו לבד ,לאחר שיחה של 6 שעות רק התנשקנו מספר נשיקות לא תמימותאני פשוט מפרטת כי אני פשוט לא מבינה התנהלות כזו .המשכנו בטיזינג הסידרתי במייל ואז יצרתי קשר ב SMS ושאלתי כתגובה להתגרות מצידו מתי הוא יכין לי ארוחה הוא נענה לאתגר הגיע בישל ונשאר עד ליום המחרת בצהרייםלאחר מכן קם וישב בתנוחה סגורה של הגוף , לא פיטפט יותר מדייאבל לא ייחסתי לזה משמעות ונפרד ממני בנשיקה קלילה והלךעכשיו אני לא אספתי אותו מהרחוב וגם הוא לא אסף אותי ,אנחנו מכירים יותר מחצי שנההוא ממש יודע עליי הכל , כל מה שעבר עליי ושאני לא ממש מנהלת סטוצים ושלא היה לי אף אחד חוץ מבעלי לשעבר .ומאז שזה בערך יומיים הוא לא יצר שום קשר לא טלפוני ולא במייליש לי פה בעייהלאחרים אולי זה ייראה ברור אך לא לי ,הוא פשוט אכל וירק אותיאפילו הכבוד הבסיסי המינמלי של SMS לא כבד מדייכי אם זה בקטע של סקס נטו האם הוא לא אמור ללכת ישר אחרי .אבל הוא נשאר כמעט יום שלם וגם לאכול אחריואם זה היה רע האם הוא לא אמור ללכת ישרומה לעשות מצד אחד אני רוצה לשלוח מייל היה כייף וציפיתי לשמוע ממךומצד שני אם הוא לא מתייחס אליי לחלוטין אחרי יומייםהאם זה אומר שאני אמורה להבין את המשמעות שלי כלפיופשוט כל הקשר הזה היה על בסיס יומיומי של התכתבויות אינסופיות ו מסנג'ר ושיחות על כל דבר שאפשר .ועכשיו יש דממה מצידו וגם מצידי .אז פשוט לנסות למחוק אותו ולעבור הלאהלא נראה לי שהוא לא יודע שיש לי משהו כלפיוהרי זה ברור שכן אני מכירה אותו כמעט שנה והוא יודע שהיה לי קשה עם יציאות עם אחרים ושלא ממש קפצתי למיטה עם אף אחד לפחות שנתיים .מצטערת על האורך המטורף אבל מרוב עצות מאנשים וחוסר נסיון וידעאין לי ממש למי לפנותאז אודה לך על כל עצהאני די הרבה זמן קוראת את הפורום שלך ואני סומכת עלייך שתדע לתת לי כיוון מחשבה מסוייםיום טוב
רוית
חוסר ידע או נסיון
⌄
האמת שהיום 3 ימים אחרי הוא יצר קשר במייל ו SMSאיפה נעלמתי ?איפה אני נעלמתי , מה הכוונה הוא התרגל אליי שאני יוזמת והאם יש לי חשיבות בעיניו או שעליי להתעלם ממנושאלתי אותו מה עכשיו אני אמורה לשכוח ולהמשיך כידידים והוא אמר מה נכנסת לסרטים , את מתחרטת ?מה אגיד מצד אחד אני מאוהבת בבחור ומצד שני אני לא יודעת מה עושים כדי לעשות את זה רציני מצדואולי אני נשמעת חסרת בגרות רגשית אבל פשוט אני מפחדת לטבוע שם ומפחדת לאבד אותו הוא הפך להיות משמעותי בחייאודה על כל תגובה
ד"ר אורן חסון
סכנת טביעה במשחק מסוכן
⌄
רוית יקרה,
מעניין מדוע כתבת שהוא מתחיל ליישם עליך את תאורית הפיתוי, אבל יכול להיות שאת צודקת לחלוטין. ומה שעצוב הוא שהניתוק שלו ממך עובד עליך. חוסר הודאות מערער את הבטחון העצמי שלך, את לא בטוחה שאת מבינה מה קורה, ואז, כאשר הוא סוף סוף נותן לך איזה מסר חיובי, את מרגישה פרפרים בבטן. אותו בחור, לולא היה עושה זאת, אולי היית מרגישה בטוחה איתו, אבל לא היית מרגישה את אותם פרפרים.אז יכול להיות שהוא מתנהג כמו שכתוב בספר פיתויים, ומה שעצוב הוא שאת מגיבה כך. אולי מוטב לך להבין שמה שלא תהיה הסיבה שבגללה הוא מתנהג כך, כך הוא ימשיך להתנהג. אפשרות אחרת היא שתביני שזה המצב, ותהפכי להיות גם את צינית ונצלנית. אני לא בטוח שאת יכולה. את יכולה גם לשחק את אותו המשחק בדיוק, מהצד השני. לא להגיב לו, לשמור מרחק, להיענות לו רק בחלק מהמקרים, ולהשאיר אותו בחוסר ודאות (התשובה ל"איפה נעלמת" היא: "או... הייתי מאד עסוקה". ואחר-כך, להוסיף משהו על טיולים בשפת היום, הצגת תאטרון שהזמינו אותך אליה (מבלי לפרט מי), ועוד - במילים אחרות, היי לא ברורה, כמו מדיניות העמימות הגרעינית של ישראל). במכוון. אני לא בטוח שאת מסוגלת לזה, אבל יתכן שזו הדרך היחידה להשיג אותו. אבל אני חושש שהמצב הוא שאת שוקעת לתוך בוץ רגשי שהוא מוליך אותך לתוכו, ושזה יכאב יותר. אם את מסוגלת לצאת משם, שזה אומר לנתק קשרלחלוטין, עשי זאת.
רוית
סכנת טביעה במשחק מסוכן
⌄
קודם כל תודה רבה !!!האמת שזה גם מה שחשבתי אבל פחדתי לבטא את הענייןורציתי לכתוב לו מיילשהחלטתי לנתק קשר שאני פורשת מהמשחקהיה נחמד ומשעשע וכייף ואני לא מתחרטתאבל מגיע לי יותר טוב מזהאתה היית ידיד שלי אבל אתה כבר לא שםואין לי אפשרות ללמוד לפצל את הרגשות שליאז שיהיה חיים יפים ובייכדי שגם אני אדע שסיימתי את זה שלא תהיה דרך חזרה
רוית
סכנת טביעה במשחק מסוכן
⌄
ושכחתי לצייו שהבחור בן 28
שיר
סכנת טביעה במשחק מסוכן
⌄
רווית אני אף פעם לא מגיבה אבל החלטתי להגיב במקרה שלךהיה לי סיפור דומה והלב מרוסק אבל להבא תדעי לא לשלוח מיילים או מסרים שאת רוצה לסיים את הקשר זה קשה אבל פשוט תמשיכי במשחק אל תעני ואל תצפי לשום תגובה ממנו ברגע ששלחת לו מייל כזה את כאילו מחכה לתגובה ממנו שהוא לא "זרק" אותך אל תתפתי לזה זה יקח הרבה זמן אבל בסוף הוא יבין שאת זו שזרקת אותו וכאן האגו הגברי אולי יחזיר אותו אלייך אבל תמשיכי במשחק עד שהוא יבין שאת לא פראירית ואת לא משחק! תאמיני לי שהלב שלי היה שרוף חודש אבל אחרי אימונים של משחק "חוזר" אליו את תרגישי שנצחת. ואפילו תמאסי בו@@