גברים ויחסים: כיוון אפשרי

תאריך פנייה: 25.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לי
לא יודעת מה לעשות
25.01.2012 • 01:13

אני ובעלי (30) נשואים במשך שלוש שנים +ילדה.לפני הנישואין יצאנו במשך 8 שנים ומתוכם גרנו שנתיים ביחד.לפני הולדת הבת הראשונה עברנו לבית של ההורים שלו על מנת לחסוך כסף...כמובן, שהדבר הוביל לריבים וחוסר תקשורת ביננו. הדבר שהכי מפריע לי זה הסקס. אני לא מרגישה שהוא רוצה, יוזם או מחכה לזה. כשאני מדברת אתו הוא טוען שהוא נמשך אליי, אך לחוץ מהעבודה ועייף. אני מאוד פגועה ממנו ואני אומרת לו שאני אדם מיני וזה מאוד חשוב לי ..הוא כל פעם מבטיח שישים לב ויתנהג אחרת ואין שינוי..פעם היה בינינו סקס מדהים.חשוב לי לציין שבארבע שנים האחרונות ישנה ירידה במספר הפעמים שאנחנו מקיימים יחסי מין, אך כעת חוסר התקשורת, ההבנה והחיסרון שאתה לא בבית משלך תורם עוד.אני כרגע במצב שאין לי כוחות יותר לזום, לדבר על, לנסות..כי אני מאוד פגועה....אני שומרת נידה וכשאני הולכת לטבול במקווה אני מצפה ליחס לפחות באותו והיום...כתוצאה מכך לא הלכתי החודש כי אין בשביל מי או מה..אני מרגישה ריקנות, לא במיטבי ואין לי מושג איך לגרום לו להבין שיעבור זמן ואני לא אחכה לנצח..אמרתי לו לאחרונה שאני מרגישה שגברים אחרים מחזרים אחריי יותר ממנו..שאני מוצאת את עצמי מתרגשת מדברים קטנים שאומרים לי ביומיום...אני מאוד מאוכזבת וכעוסה . יחד עם כל זה אני המטפלת של בתי ואין ביננו חלוקה שווה, כשאני מסבירה לו, הוא מצדיק אותי, אך קנאי מאוד לפרטיות שלו...אין לי מושג איך לקרב אותו אליי...איךלהחזיר אותנו לתשוקה שהייתה לנו...אני לא רוצה להפרד, אך אני לא יודעת איך לצאת מן המצב הזהאשמח לשמוע את תגובתךתודה ולילה טוב

ד"ר אורן חסון
כיוון
26.01.2012 • 20:40

לי יקרה,
יש גברים שלא משנה להם מהם היחסים ביניכם באותו רגע, הם תמיד יהיו מוכנים לסקס. יש גברים אחרים, רגישים יותר, שכאשר היחסים לא מוצלחים, או כאשר הלחץ רב, קשה להם להתקרב אל בנות זוגם. הגבר שלך הוא כזה. אם צריכים לטפל ביחסים שביניכם קודם כל. איך לעשות זאת? – אני לא יודע כי אני לא מכיר אתכם. אם תרצי, את מוזמנת לטלפן אלי, למשל במסגרת של יעוץ חד פעמי (ראי הסבר כאן), ונדבר על האפשרויות. יתכן שתוכלי לפתור זאת גם ללא תהליך של יעוץ זוגי מסודר. לפחות אוכל לתת לך כיוון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083