גבר מתאהב: התלבטויות וחששות
אפרת
אהבה לא שלמה
⌄
שלום רב,
לומד איתי מישהו באוניברסיטה שהתחלנו לצאת יחד אחרי ששנינו סיימנו מערכת יחסים ארוכה. כמובן שהעיתוי לא הכי מוצלח כי זה לא הכי בריא להכינס ישר לקשר בלי להיות קצת לבד עם עצמך.הבעיה היא שאני מרגישה שהוא לא הכי בטוח בעצמו לגבי הקשר שלנו. אני יודעת שהוא אוהב אותי ורוצה להיות איתי ,אך הוא לא שלם עם עצמו.עכשיו אנחנו בתקופת מבחנים ואין לו הכי הרבה זמן אלי אני מרגישה לא בראש סדר עדיפויות שלו.איך יתכן שגבר אוהב אבל מצד שני חושש, מפחד או לא הכי בטוח בעצמו לגבי הקשר. אני שוקלת לסיים את הקשר - מה אתה מציע לי לעשות?
ד"ר אורן חסון
כאשר הם מתחילים לאהוב
⌄
אפרת יקרה,
את שואלת איך זה שגבר אוהב, אבל מצד שני חושש או לא בטוח לגבי הקשר.אם את יוצאת איתו למרות העיתוי הלא מוצלח, אז כנראה שאת מרגישה משהו כלפיו. אחרת לא היית מתלבטת בכלל, נכון? אבל את בכל זאת חוששת, ומלבטת, ואפילו שוקלת לסיים את הקשר. אז אם את יכולה להרגיש כך, למה את חושבת שבן זוגך אינו יכול להרגיש משהו דומה? למרות שהיינו רוצים בזה, בני זוגנו אינם חושבים ומרגישים רק במונחים של שחור ולבן. הם בשר ודם כמונו בדיוק, אם צובטים אותם זה כואב להם, ואם שורטים אותם רואים את הדם, וכאשר הם מתחילים לאהוב, הם מתלבטים, בדיוק כמונו.