גבר חסר ניסיון בזוגיות

תאריך פנייה: 23.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
לילוש
קשר טרי מלווה בריחוק
23.07.2006 • 17:37

ד"ר חסון שלום,
אני בחורה בת 24 מתל אביב.לפני כשבועיים התחלתי קשר חדש עם בחור בגילי אותו הכרתי במסגרת מקצועית (איני עובדת איתו נכון להיום).אני רציתי אותו מהפעם הראשונה שראיתי אותו אבל הוא לא התייחס אלי עד שהחלטתי להתרחק. לפני כשבועיים הוא הזמין אותי לקפה ומאז התחלנו לצאת. אנחנו מתראים על בסיס של כ-3 פעמים בשבוע. מאוד נחמד לי איתו ואני נמשכת אליו מאוד אבל אני מרגישה ממנו המון ריחוק, קרירות. פיזית ונפשית. בשיחה שהייתה לנו בתום הפגישה השניה שלו הוא אמר לי שהוא רצה אותי גם מהיום הראשון שראה אותי אבל שהוא מאוד סגור וביישן ואף פעם לא הייתה לו חברה רצינית וחוץ מזה הוא חשב שזה לא מקצועי להתחיל איתי.עם כל זה שהוא ביישן אני מאוד מנסה להתקרב אליו ואני בקושי בקושי מרגישה את זה בחזרה. אני מרגישה שהוא לא רוצה לגעת בי ואני הכי בעולם רוצה לגעת בו. אני יכולה להשעין עליו את הראש בקולנוע וללטף לו את היד או הצוואר והוא בכלל לא מגיב. הוא גם בכלל לא מחזר. ואני לא חייבת שהוא יגיע לכל פגישה עם פרחים, אבל אני מרגישה כאילו שהוא לא מתאמץ בכלל. שהוא לא מנסה להרשים אותי כמו שבדרך כלל קורה בקשר חדש. אולי הוא לא מרגיש שהוא צריך להשיג אותי כי אני כל הזמן מנסה להתקרב אליו אז אין לו למה להתאמץ. אבל אם אני אתרחק אז אולי פשוט נתרחק כי הוא ביישן ולא יעיז לעשות כלום. עושה לי קצת רושם כאילו הוא לא בטוח לגבי. או שאולי הוא בנאדם קר מטבעו.אני לא יודעת אם לדבר איתו על זה כי אולי זה ילחיץ אותו, אולי אני בכלל מגזימה עם כל הסיפור. אני לא יודעת אם לחכות עם זה ו"לזרום" כי אני מחפדת להקשר אליו מדי ולגלות שהוא לא רוצה אותי או שהוא אכן טיפוס קר ואני חייבת המון המון חום.אודה לעצתך,לילוש.

ד"ר אורן חסון
לא לפחד כלל
26.07.2006 • 02:13

לילוש יקרה,
בהחלט יכול להיות שהוא חסר נסיון, ועצור מאד, כי הוא לא יודע אחרת. כי הוא פוחד מדחייה. כי הוא "לא יכול להשתנות", כי גבר פתוח זה "לא הוא".אתם מכירים רק שבועיים. אם הוא מוצא חן בעינייך, תני לו צ'אנס, ותראי אם את יכולה למד אותו לגעת, ולא לפחד שיגעו בו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לילוש
תודה רבה
26.07.2006 • 13:42