גבר הנמשך לגברים: מהותי או ויתור?

תאריך פנייה: 25.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ש
אני צריכה עזרה
25.07.2010 • 14:19

שלום
לכםאני נמצאת עם בן זוג כבר מעל שנתיים בקשר טוב מכבד חברי ואוהב.לאחרונה הגענו לתקיעות מסויימת בקשר, אני רציתי להתקדם (לעבר מגורים משותפים) והוא לא כ"כ היה בטוח.. עם התקיעות הזאת הגענו למסקנה שיש הרבה דברים מתחת לפני שהטח שמפריעים לנו והתחלנו להיפתח אחד לשני.במהלך הפתיחות הזאת הוא אמר לי שהוא מוצא את עצמו נמשך לגברים משיכה לא קטנהושזה גורם לו להרגיש אשמה רבה ולכן התקיעות אצלו.כמובן שהייתי בהלם שהוא אמר לי את זה ולא ידעתי כ"כ מה לעשות (גם הוא וגם אני נמצאים בטיול פסיכולוגי פרטני) אני ממש לא יודעת מה לעשות.. מצד אחד אני יודעת שהדבר הנכון לעשות היא לתת לו להמשיך הלאה, להתנסות בעולם הזה ולראות אם זה מתאים לו או לא ואז אם נהיה יחד בסופו של דבר אז יופי ואם לא אז לאאבל הלב שלי פשוט לא מסוגל לוותר על האדם המקסים הזה שעברנו כל כך הרבה יחד ואני אוהבת אותואהבת נפש..אני מפחדת שאם איכשהו נמשיך אז התשוקה שלו אליי תרד והיחסים שלנו יתדרדרו.אני אציין שעד לפני תחושת התקיעות בקשר לא היתה לא בעייה איתו בסקס שכבנו בערך פעמיים בשבוע וזה הספיק לי... ואם היתה לי בעיה הייתי אומרת לו מה נעים לי וכו והוא היה עושה בלי בעייה..קשה לי מאוד בימים האחרונים.. אנחנו מדברים על זה בינינו הרבה..הייתי צריכה לפרוקתודה

ד"ר אורן חסון
לחיות עם גבר הנמשך לגברים
26.07.2010 • 00:31

ש יקרה,
השאלה היא באמת עד כמה זה מהותי לו. כלומר, האם הוא יכול לוותר על זה למענך או לא. האם הוא ימשיך לחלום על מה שהוא מפסיד, או לא.תצטרכו לדבר על זה הרבה יותר כדי להבין. כדי להחליט, וכדי להשלים עם ההחלטות שלכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083