בעל המשחק על שני מגרשים

תאריך פנייה: 07.09.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורלי
שאלה
07.09.2010 • 15:57

שלום
ד'ר , שאלה לי אליך ומה תיעץ לי לעשות: בעלי התאהב יודע שעשה טעות לא רוצה לעזוב יחד עם זאת קשה לו כי הוא חושב עלייה ואמר(לא לי) שהיה רוצה שהגברת תדחה אותו אבל ככה שהיא חס וחלילה לאר תפגע מה תמליץ לעשות להתקשר אליה ולהגיד לה שתרפה או לא (אמא של בעלי רוצה לעשות את זה) אני פשוט לא יודעת מה לעשות זה יכול לעשות גרוע וזה אולי יש סיכוי קטן שיכול לעזור בעיני בעלי היא טהורה מלאך הוא כמו על סמים משהו בלתי יאומן והוא אומר הלוואי ולא היה קורה לו דבר כזה הוא מאוד מתייסר.......מה עושים או שלא עושים

ד"ר אורן חסון
שני מגרשים
08.09.2010 • 16:44

אורלי יקרה,
עושה רושם שבעלך משחק כרגע על שני מגרשים, כי נוח לו. או שהוא באמת לא יודע להחליט, או שמתאים לו גם כאן וגם כאן, כי את מאפשרת לו את זה, וכנראה גם זה וגם זה.המאהבת שלו היא לא העניין, אורלי. בעלך הוא זה שצריך לדעת וצריך להחליט וצריך לעשות מעשה. אני חושב שאת פוחדת לתת לו להחליט, שמא יעשה את הבחירה שאת לא רוצה שיעשה, ולכן את חושבת להפעיל עליה לחץ. ואם זה המצב, האם את רוצה בעל שלא יודע לבחור בך בעצמו? אני יכול לומר לך שאני לא ממליץ.אתם זקוקים ליעוץ זוגי, אורלי. כדי שאם תחזרו להיות ביחד, שתעשו זאת מהסיבות הנכונות. גם שאת תהיי מוכנה לחיות איתו מתוך כבוד עצמי ומתוך הבנה ורצון לשפר את הזוגיות שלכם, ושגם הוא ירצה להיות איתך, ויבחר להיות איתך, כי זה מה שהוא רוצה, כי הוא רוצה שיהיה לך טוב, ומשום שהוא מבין שאיתך טוב לו. אם לא תעשו זאת, היחד שלכם לא יהיה יחד יציב וטוב. את לא תבטחי בו, והוא יפזול מדי פעם לצדדים, בין אם לאותה אחת, ובין אם למישהי אחרת, מאוחר יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083