בעיות תקשורת בזוגיות
789852
שלום
⌄
וגם גיליתי שהיתחיל לדבר בפייסבוק עם אחת ורשם לה תיכנסי לצט רוצה את עזרתכם האמת אני זאת שכל פעם ביקשתי לסיים את הקשר ובעלי לא היה מוכן לשמוע. אך כניראה היתיאש רק פתאום כמונן מפריע לי ופתאום מקנאה אבל מצד אחד לא מוכנה לחיות כך וזה לא היסתדר .אחד לו מווטר על השני למרות שאומר לי אני אוהב אותך ולא מוכן לסיים את הקשר מיזמן זה היה היום ניראה לי שהוא היתיאש ממני האם לעזוב אותו ככה וליראות לאן גולש האם להראות לו . בעלי היתחיל להיות מתוסכל עצבני ממורמר מתפרץ .השאלה שלי מה עליי לעשות אז ככה גיליתי שבעלי שיש אתר היכרויות ובעלי גלש לשם והאתר היה פתוח הוא לא ראה שאני ראיתי. נשואה מעל 15 שנה .יש לנו 2 ילדים גדולים מה לעשות היתי שומעת לבעלי כל מילה קודש .הינו עושים סקס שנים על גבי שנים פעמיים ביום ואפילו יותר.כל עוד שלא פגע בי. היתחיל לפגוע בי מבכינה בריאותית ולכן אני לא מוכנה להמשיך את הצורה שהיתי כי זה פוגע לי באיכות חיים.
ד"ר אורן חסון
אי הבנה
⌄
אלמונית יקרה,
האמת היא שהמכתב הזה מאד לא ברור. בין הפייסבוק לאתר ההכרויות, לא הצלחתי להבין אפילו מי מדבר עם מי, ומי גולש, ובטח שלא לאן.עם זאת, הבנתי שיש בעיה חמורה, המגיעה עד לפגיעה בבריאות ובאיכות החיים שלך. אם יש לך בעיה בניסוח בעברית, לפחות בכתב, ואם הבעיה הזוגית שלכם קשה, אני מציע שתלכי באופן מסודר ליעוץ זוגי כדי לטפל בה.