בעיות רפואיות בקשר זוגי

תאריך פנייה: 26.05.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
-
בעיה
26.05.2015 • 12:57

שלום,
אני בת 25, נמצאת בזוגיות עם חבר שלי חמש שנים (בן 26), אנחנו גרים ביחד והקשר שלנו טוב.בכמה חודשים האחרונים אין לי חשק מיני בכלל, וכשהוא מנסה ליזום יחסי מין אני מאוד נרתעת מהמגע, במיוחד באזור השדיים.. אני ממש מרגישה חוסר רצון לקיים יחסי מין, וזאת למרות שדברים אחרים כמו- נשיקות, חיבוקים ומגע אני כן רוצה וכן יוזמת ונהנת מזה מאוד. רק כשזה מגיע לפן המיני האינטימי אני פתאום נרתעת. יש לציין אני נוטלת גלולות כארבע שנים, ובמקביל לחוסר החשק המיני אני גם מאוד כעוסה לאחרונה ומתפרצת, מה שלא אופייני לי כלל..אני מאוד מתוסכלת מהמצב הזה כי אני בחורה צעירה וקשה לי למצוא הסבר למצב הזה.. לא שיתפתי את חבר שלי בעניין החשק המיני, למרות שייתכן שהוא שם לב שאינני יוזמת. הוא כמובן שם לב לשינוי ההתנהגות שלי- ההתפרצויות והכעס..אשמח להצעה מה לעשות וממה יכולים לנבוע הדברים שכתבתי..

ד"ר אורן חסון
חשק מיני
27.05.2015 • 20:59

- יקרה,
את שואלת שאלות שקשורות, ככל הנראה, לבעיות ולעניינים רפואיים. אני מציע שתלכי לגניקולוג/ית שלך, ותבדקי מה העניינים. אני לא בטוח שהתופעה נדירה כל כך, וכדאי מאד לדבר על זה. רק לאחר שתשללי את העניינים האלה, בדקי את הצד הנפשי - לחצים, ומה שקורה לך בקשר הזוגי שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083