בעיות נתינה ספונטנית בזוגיות

תאריך פנייה: 19.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
דנה
בעיה בזוגיות
19.01.2007 • 19:27

יש לי חבר כ-8 חודשים וכרגע אני איתו בבעיה יש לי מחשבות שליליות עליו וזה מרחיק אותי ממנו חברי בחור נחמד ובמשך זמןהחברות הוא ניסה להתחשב בי הרבה פעמים ולנסות לשנות דברים בהתנהגות שהפריעו לי הבעיה היא שמעצבן אותי מאוד שהוא לא מפנק אותי מבחינה חומרית וזה מאוד חשוב לי זו דרך שאני רואה בה דאגה כלפיי ע"י הנתינההוא תמיד מציע לי דברים ושואל מה אני רוצה ותמיד אני אומרת לו שאנ לא אוהבת שהוא שואל ואפילו זר פרחים יספיק העיקר הכוונה אני רוצה שיחזרו אחרייועד היום לא עשה דבר בנדון אני רוצה להרגיש נאהבת ושמישהו דואג ליהוא תמיד אומר שהקשר ביננו חשוב לו מאוד ולמטרת נישואין אני החברה הראשונה הרצינית שלו והוא בן 30אז לפעמים אני מרגישה שהחברות שלנו זה עד הכיסיש לציין שבבילויים הוא תמיד מתעקש לשלם עליי אבל בפינוקים ככה בלי סיבה הוא לא עושה כלום מה לעשות? קשה לי לדבר איתו על זה ואולי אני לא צודקת בחשיבה שליאבל כשאני חושבת לטווח הארוך זה משגע אותי לחשוב שאולי אתחתן עם מישהו שאולילא מחפש שותפות אמיתית יש לציין שהרבה פעמים הציע לי דברים ואני סירבתי כי לא הרגשתי שהנתינה שלו אמיתית בנוסף יש לו בית והוא אומר שיחתום על הסכם רכוש אין לי בעיה עם זה אבל מעצבנת אותי התחושה שהכל סביב הכסף הייתי לא מזמן בבעיה כלכלית ולא העזתי לבקש ממנו וגם כשהציע לא רציתי לקחת כי אין לי אמון בו אני חוששת שהוא לא באמת רוצה לתת ואולי לא סומך עליי שאחזיר לו כסף אם ילווה לי וזה שורש הבעיה שמשגע אותי זה מה מסתתר מאחורי התנהגות זו קמצן או חסר נסיון ?מה קורה לי ומה יש בקשר הזה?

ד"ר אורן חסון
אפשר ללמוד נתינה ספונטנית
20.01.2007 • 16:17

דנה יקרה,
קשה לי לדעת מתוך מה שכתבת אם הבעיה היא שהחשיבהשלוהיא דרך הכסף, או שהחשיבהשלךהיא דרך הכסף. אני מתרשם שייתכן ששניהם נכונים.וכנראה שיש לו בעיה בנתינה ספונטנית, ושאת מרגישה את זה. אבל הדרך ללמוד היא בדרך של נתינה מלאכותית. תני לו לתת לך, ותלמדי לקבל את זה בכל מקרה, ותני לו להרגיש טוב עם הנתינה. עם הזמן, זה יבוא לו ספונטני יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083