בעיות מיניות: מה עושים?

תאריך פנייה: 09.07.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
דורית
חשק מיני
09.07.2006 • 23:09

ד"ר אורן שלום!שמי דורית ואני בת 30, בעלי בן 33 , אני נשואה 4.5 שנים. בעלי ואני מאוד אוהבים ומסתדרים אחד עם השנייה.בעלי מאוד אוהב אותי והוא כל הזמן אומר לי את זה, הבעיה היא שהוא בקושי נוגע בי, ואנחנו בקושי מקיימים יחסים. ולי זה מאוד חשוב, ואני כל הזמן אומרת לו את זה. שוחחנו ע"כ הרבה פעמים והוא אומר לי שכנארה הוא איבד את החשק המיני, והוא לא יודע איך להסביר את המצב שבו הוא נמצא וזה מאוד מתסכל אותי. אני מאוד רוצה שנלך לייעוץ, אך הוא לא מתלהב כ"כ מהעיניין. אני מאודפוחדת להגיע למצב של בגידה כי אני אוהבת אותו ולא רוצה לפגוע בו, אך המצב הזה מאוד קשה לי.אני ממש צריכה עזרה וייעוץ, מה לעשות?חשוב לי לציין כי בעלי ואני שוחחנו רבות על העיניין ועל המשיכה שלו אליי, אבל זה מסתיים רק בשיחות ורחוק מאוד ממעשים.אודה לעזרתך,דורית.

ד"ר אורן חסון
כשהוא לא ממש רוצה
11.07.2006 • 19:22

דורית יקרה,
לא הבנתי אם זה מה שאת מספרת הוא דבר חדש, או שתמיד היה. אם זה תמיד היה, זה אומר שיש לבחור בעיה נפשית כלשהי בנושא. מומלץ וחשוב להגיע לטיפול מיני. אם זה משהו חדש, אולי זה גם עניין של יחסים, ואולי משהו אחר. גם כאן, כדאי להגיע לטיפול מיני וזוגי משולב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דורית
כשהוא לא ממש רוצה
11.07.2006 • 22:32

היי ד"ר אורן,ראשית תודה על תגובתך..העיניין של חוסר החשק המיני של בן זוגי לא היה קיים מתמיד.הדבר החל מלפני 4 שנים שבו הוא מבטיח שוב ושוב להשתנות...גם כאשר אנו מקיימים יחסים, זו לא ממש אידיליה ואני מרגישה שהוא עושה את זה ע"מ לרצות אותי, הוא ממש גורם לי לאיזושהי הנאה.בכל מקרה תודה רבה על תשובתך לפנייתי.דורית.