איומים על לקיחת ילדה - מה לעשות

תאריך פנייה: 09.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
מתוסכלת לגמרי
09.07.2006 • 18:06

שלום
אני בת 30 התחתנתי לפני שנה כשהייתי בחודש רביעי (היינו חברים 6 שנים לפני עם מלא פרידות וחזרות - הוא תמיד ידע למצוא אותי ולשכנע אותי שהפעם הוא השתנה) היום הילדה שלי בת חצי שנהאני ובעלי רבים הה......מון!!!!!!!!!!! על כל דבר אפשרי ,זה כבר מביא אותנו לגבול השנאה,מדובר בחוסר כבוד,זלזול, העלבות לבד וגם בפומבי , אנחנו שני טיפוסים שונים לחלוטין -שמיים וארץ!!הוא די פרימיטבי ואני ליברלית מאוד,כל מריבה הכי קטנה הוא אומר לי :"אז קומי תתגרשי" עניין הגירושין כבר עלה בפרק ואני כבר השלמתי עם זה שצריך להתגרש אבל כל פעם כשזה מגיע לרגע האמת -הכוונה שאני מודיעה לו שאני מוכנה להתגרש, הוא מחליף את עורו , מאיים שלא יתן לי מזונות, שיקח לי את הילדה, מטיח בי שאני אשמה והכל בגללי שאני אשלם על זה ביוקר , ואחרי יום יומיים אפילו שבוע שבועיים (זה קרה כמה פעמים) הוא בא ומבקש שנסתדר והוא רוצה חיי משפחה והוא רוצה יעוץ וכל מיני .........אז נתתי לזה צאנס כמה פעמים אבל המריבות לא מפסיקות ויעוץ זוגי גם לא עוזר , והוא פשוט לא מוכן להתגרש בגלל הילדה הוא טוען שהוא לא רוצה שהיא תסבול כמו שהוא סבל מגירושיי הוריו, בנתיים אני סובלת, מה לעשות??אני רוצה גם לציין שהאיומים שלו על הילדה די מפחידים אותי וזה די מונע ממני לעשות את הצעד...................זקוקה בדחיפות ליעוץ תודה מראש.

ד"ר אורן חסון
מאיים לקחת את הילדה
10.07.2006 • 14:27

אני יקרה,
הוא יכול לאיים עליך לקחת לך את הילדה, אבל לא לבצע. לכי ודברי עם עם עורך דין, עוד לפני שיקבל את המקרה, כדי להבין מה מותר לו ומה אסור לו, ובודאי תיווכחי לדעת שהסיכוי שהוא יצליח להשאיר את הילדה אצלו שואף לאפס. העזרי גם באתר המצורף, כדי לדעת עם מי עוד להתייעץ:http://www.no2violence.co.il/Addresses.htmולפי מה שאת מספרת, עושה רושם שהילדה תסבול יותר כאשר אתם ביחד, מאשר כאשר תעשו הפרדה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083