בעיות מיניות: בדיקה רפואית והתייעצות
יוסי
איך לשמר חשק מיני
⌄
שלום
אני חושש שיש לי בעיה גלובלית עם בחורות שאני איתן.
לאחר שאני נמצא איתן במערכת יחסים ומגיעה אינטימיות
מבלי לדבר כרגע על אינטימיות רגשית, אני עשוי פעמים רבות להגיע למיצוי יחסית מהיר או שובע אם אפשר להגדיר, דבר המוביל כנראה לירידה בחשק המיני.
כי כבר עשינו א או ב וכי ראיתי כבר הכל וכדומה.
מכיוון שאני מאמין שאני לא היחיד וזו תופעה יחסית נפוצה, אשמח לדעת כיצד ניתן לשמור על האש התשוקה וההתלהבות לאורך זמן ושלא "ישעמם" , מבלי קשר לכמה נעים להיות ביחד בצד החברי.
ברור שהימנעות עשויה לעזור, אבל מכיוון שלא יוצאים לחופש מזוגיות איך ניתן לשמר דברים ולהגיע לשובע הזה יותר לאט אם בכלל
ד"ר אורן חסון
סדר בדיקת הדברים
⌄
יוסי יקר,
אתה מדבר על עניינים שיכולים להיות פיזיולוגיים/רפואיים, ולכן הייתי ממליץ לך ללכת קודם כל לרופא המשפחה כדי להתחיל לבדוק עניינים הקשורים לזה. השאלה שלך גם לא ברורה עד הסוף, כי לא ברור לי אם אתה מדבר על גמירה מהירה במהלך הסקס עצמו, או על חשק ומשיכה שנעלמים לאחר כמה פגישות. לא ברור לי אם אתה בן 20 או בן 70, ולכן גם אם אתה בצד אחד של ההתפלגות הכללית, או בצד האחר שלה. לאחר שתבדוק עם רופא המשפחה, יתכן גם שיהיה נכון יותר ללכת למטפל מיני, כדי לבדוק הבטים נוספים. או להבין שבעצם, אולי הכל בסדר אצלך, וזה מצב סביר, ואולי גם אז תוכל להיעזר ברופא המשפחה או המטפל המיני כדי לשפר את המצב, לפי ראות עיניך.