בעיות בזוגיות: מה עושים?
אני בבעיה
אני מרגיש שזוגתי אינה נמשכת אלי עוד
⌄
שלום.
..אני בבעיה קצת קשה בלב- יש לי בת זוג כבר חצי שנה ולאחרונה בחודש האחרון היא לא ממש מראה לי אהבה. וזה לא שאני רחוק אני משתדל להראות לה כמה שיותר אהבה בכל דרך אפשרית היא חוזרת מהעבודה אני מפנק אותה במסאג'ים מפנקים ומראה המון אהבההיא מצידה לא ממש מראה הדדיות היא בקושי מנשקת היא כבר לא מלטפת וזה מרגיש שממש רחוק גם סקס לא עשינו כבר איזה שבועיים וזה ממש מתסכל אותי .אני לא רוצה להראות לה כאילו לא אכפת לי אבל אני לא יודע מה הדרך שתוכל לקרב את היחסים שלנו למה שהם היו והם היו קסומים. דיברתי איתה על זה והיא מצידה אומרת שהיא בתקופה כזו שאין לה תשוקה לכלום והראש שלה עמוס האמת שאני לא ממש מקבל את זה .אני אשמח לקבל תשובה זה ממש קשה ליתודה יאיא
ד"ר אורן חסון
הרבה עדינות ורגישות
⌄
איש בבעיה יקר,
קשה לתת לך פתרון, בלי לדעת מה מקור הבעיה. יכול להיות שהראש שלה באמת עמוס, ואולי היא אפילו כועסת עליך שאתה לא מבין את הקשיים שלה. יכול להיות שהיא מאוכזבת מהיחסים שביניכם, ואולי היא מאוכזבת ממך. אולי משהו אוכל אותה, שאינו קשור בך. אולי אתה מלחיץ אותה יותר מדי, והיא החליטה לשמור מרחק. מה שבטוח הוא שהתקשורת ביניכם אינה טובה מספיק, מה שאומר שכנראה שאין ביניכם עדיין בטחון מספיק זה בזו, שאפשר לפתוח דבר כזה, ולסמוך זה על זו ש אתם רוצים זה את זו למרות הקושי, ואולי למרות הפגיעה שעלולה להיווצר בתדמית שלכם כאשר אתם חושפים חולשות. כלומר, אתם צריכים להתחיל לפתח פתיחות ואמון הדדי, מה שאפשר לעשות, בעיקר כאשר יש חוסר בטחון לפחות מצדך, רק עם הרבה עדינות ורגישות.