בעיות בזוגיות - מה עושים?
מתוסכלת
חוסר חשק לבן זוגי
⌄
אני מכירה את בן זוגי המון שנים, יצאנו מס' שנים נפרדנו לאחר מספר שנים חזרנו להיות ביחד, אנחנו יחד כ-10 שנים אבל גרים ביחד רק בחצי שנה האחרונה, אנחנו בני 35מאז שעברנו לגור ביחד לבן זוגי אין חשק לסקס. ניסיתי לדבר איתו הוא אומר שאין לו חשק, הוא לא יודע למה, הוא עוד אמר שלפעמים כשאני לא נמצאת בבוקר רק אז יש לו חשקכשאני מנסה ליזום או להתקרב הוא דוחה אותיכשיש סקס הוא טוב הבעיה היא שאין סקס ! אין לו בעיות זקפהמה עושים ?
ד"ר אורן חסון
לפתוח בעדינות ובהקשבה
⌄
מתוסכלת יקרה,
הפורום לסקסולוגיה נמצא בתרדמת קיץ (חופשה), ולכן אני לא יכול לשלוח אותך לשם, לצערי. אם הסקס היה קודם טוב, עושה רושם שיש לכם בעיה ביחסים, או שיש לו לחצים חיצוניים שמפריעים לו. אתם חייבים לפתוח את זה ביניכם, בעדינות ובהקשבה, ואם אתם לא יודעים לעשות זאת לבד, אזי בסיוע מקצועי.
מתוסכלת
לפתוח בעדינות ובהקשבה
⌄
שלום
שובניסיתי להציע טיפול זוגי או ללכת לסקסולוג - התשובה היתה איך הם יכולים לעזור ותשובתי אם לא ננסה לא נדעביקשתי שידבר איתי הוא טוען שאין לו מה להגיד כי הוא לא יודע מה הסיבהאז מה עושים ? איך חודרים את השיריון ??תודה
ד"ר אורן חסון
טיפול מיני לבד
⌄
מתוסכלת יקרה,
לכי בעצמך לטיפול מיני, והיוועצי במטפל או המטפלת. אני בטוח שמטפל מיני יידע לייעץ לך הרבה יותר משאוכל אני לעשות זאת כאן, ולהנחות אותך בדרך הנכונה.
מתוסכלת
טיפול מיני לבד-המלצה על מטפל
⌄
שלום רב,
תודה רבה על ההקשבה והייעוץ אני תושבת חיפה האם תוכל להמליץלי על מטפל/מטפלת טובים ?????תודה
אנונימי
טיפול מיני לבד-המלצה על מטפל
⌄
פני ל-http://www.itam.org.il/members/members_list.htm
ד"ר אורן חסון
איט"ם
⌄
מתוסכלת יקרה,
לצערי אני לא יכול להמליץ לך על מטפל מיני ספציפי. האתר של איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני), שאנונימי המליץ לך עליו, הוא הכתובת לחפש אדם מתאים בתחום מגוריים, וממילא התכוונתי לצרף אותו.