בעיות בזוגיות: ניתוח מכתב
אבי
בעיה רצינית בזוגיות
⌄
שלום,
אני יחד עם החברה כבר שנתיים וחצי, במשך כל הזמן הזה היא מתנהגת בעצלות ולא משקיעה מספיק בקשר(לא מתנות,אוכל,הפתעות ואפילו ללא ברכת יום הולדת), היא כל הזמן מצפה רק לקבל ומאשימה אותי בהכל.תחילת הקשר השקעתי מאוד והיא מצידה נחה על זרי הדפנה.וטענתה כשהיא כבר הבינה שהיא אוהבת אותי רצתה לפתוח דף חדש ולספור לי מהתקופה הזאת את הנקודות זכות(בערך חצי שנה אחרי), אולם אני כבר לא ראיתי את הקשר בצורה שהיא רצתה לראות.כרגע אני סטודנט, ללא הרבה כסף, אולם למרות זאת עדיין מוציא כספים (היא טוענת שלא מספיק), ניראה שהיא מחפשת תירוץ (יום האהבה, יום האישה, ום המשפחה וכו') בכדי לקבל משהו בין אם משהו פיזי או ריגשי.פרט חשוב נוסף, אנו לא שוכבים כבר שנתיים!!אני רוצה, היא מושכת כל הזמן.אתמול הסברתי לה שאני מתכוון לסיים את הקשר בקרוב מאוד.היא מבחינתה לא קיבלה זאת ברצינות וממשיכה לשדר עסקים כרגיל.תודה על העזרה!
ד"ר אורן חסון
נקודות זכות...
⌄
אבי יקר,
מה שמאד לא ברור לי, לפי מכתבך, מה אתה כן מקבל ממנה, פרט למדי פעם תחושה שיש מי שרוצה אותך. וגם זה רק מדי פעם.ושמתי לב שמאז שהיא הבינה שהיא אוהבת אותך, לפני שנתיים, וסופרת לך נקודות זכות, אתם לא שוכבים. אם כך, משהו לא עובד, אבי. משהו בסיסי לא עובד. אני לא בטוח שזה ישתנה לבד, ולכן כנראה שהמסקנה שלך נכונה. אלא אם זה יגרום לה לזעזוע, ואז, אם באמת תרצה להמשיך להיות דווקא איתה, כי אתה אוהב אותה בכל זאת, לכו ליעוץ. אחרת, סביר מאד שזה יחזור.
חיים
בעיה רצינית בזוגיות
⌄
אני במקומך עובר הלאה,לא חסר בחורות טובות (ויפות)רואים שהבחורה לא יודעת מה היא רוצה מעצמה, אם היתה באמת אוהבת אותך לא היתה נותנת לך להרגיש כך.לא לקיים יחסי מין כל כך הרבה זמן זו בעיה רצינית, השאלה אם זה באמת לא מפריע לך? בתור גבר לי זה היה מפריע מאוד.לשיקולך, בהצלחה!