איך יודעים אם אוהבים או לא?

תאריך פנייה: 30.03.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
המתמודדת
לא יודעת אם אוהבת מספיק ומה לעשות
30.03.2011 • 19:27

אורן שלוםאני ביחד עם חבר שלי כבר שנתיים וחצי ואנחנו גרים ביחד במשך השנה האחרונה. שנינו בני 28 ולשנינו זו מערכת היחסים הראשונה. מההתחלה היו לי לבטים לגבי הקשר ולגבי האם אני "באמת" אוהבת את חבר שלי. הוא התוודה על אהבתו אלי לאחר חודש וחצי של היכרות, בשבילי זה היה מהיר מידי ובעצם עד היום אני מתחבטת בשאלה הזו. אני מרגישה שאני לא "סגורה" עליו.הוא לא יודע, הוא מאד אוהב אותי, לו אני אומרת שאני אוהבת אותו. במערכת היחסים שלנו יש הרבה טוב, יש לנו תחומי עיניין משותפים, הרבה פעמים נחשוב באותה הצורה, כיף לנו ביחד בבילויים, אנחנו מתחשבים אחד בשני ואנו פותרים בעיות בלי וויכוחים אלא בצורה של דיון, העלאת הבעיה ומציאת פתרון.משהו אני מרגישה אליו, אני מאד מעריכה אותו וגם כנראה אוהבת אותו בדרך מסוימת אך אני פשוט לא מרגישה את זה רוב הזמן, כן כיף לי לגעת בו ולחבק אותו כשבא לי לחבק, אבל אפילו בזמן חיבוק שהוא יוזם לפעמים אני לא מרגישה מחוברת. פעם חשבתי שאולי משהו עוד תקוע בי מפני שזו מערכת היחסים הראשונה שלי והיא הגיעה בגיל יחסית מאוחר. היום אני חוששת שאהבה והרגש שאני מחפשת קיימים בעיקר בסרטים.השאלה - מה דעתך על המצב? האם מצב זה פתיר? מה לעשות הלאה? האם עלי להיפרד ממנו?

ד"ר אורן חסון
אוהבת-לא אוהבת. איך יודעים?
30.03.2011 • 22:41

מתמודדת יקרה,
לפני כחמש שנים קיבלתי שאלה דומה. אני חושב. אולי כדאי שתקראי אותה, יכול להיות שהיא ותגובתי לv יהיו תשובה טובה עבורך:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-484741

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
המתמודדת
אוהבת-לא אוהבת. איך יודעים?
31.03.2011 • 11:34

תודה רבה על תגובתך!קראתי הרבה שאלות של גולשים ועצות שלך בפורום וזו באמת שאלה שהתאימה לי. כנראה שבאמת לא משנה איך קוראים לזה.משהו שלא ציינתי בשאלה הוא שבכל פעם שאני רק חושבת על להיפרד ממנו הבטן מתכווצת כאילו קיבלתי אגרוף וזה נראה לי כמו הדבר הכי זוועתי שאפשר לעשות.

ד"ר אורן חסון
לאהוב בלי לקרוא לזה בשם
31.03.2011 • 19:47

מתמודדת יקרה,
מה שמחזק עוד יותר את מה שכתוב במכתב שלי שאליו הפניתי אותך... קיראי אותו שוב, אם את צריכה חיזוק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לדעתי
לא יודעת אם אוהבת מספיק ומה לעשות
03.06.2011 • 13:29

את תתחילי לאהוב אותו באמת רק אחרי שהוא יפסיק להעריך אותך ולא להסכים איתך על כל דבר. הוא יותר מדיי טוב בשבילך, ובחורות, לצערי, בידיוק כמו הגברים, אוהבים ביצ'יות/מניאקים... זה הטבע האנושי... וזה מחרפן את כל המינים ולא רק אותך. אם תיפרדי ממנו את תפגעי בו, אבל יכול להיות שתצאי מישהו שתאהבי אותו באמת, אבל לא בטוח שתוכלו להסתדר כך כמו שאת מסתדר טוב עם החבר הנוכחי.. בקיצור אין שום דבר מושלם בחיינו, ובכלל מה זה "אהבה", זה כשאת בכלל לא חושבת על פרידה מבן-אדם, שאת מדמיינת את החיים שלכם ביחד ואת גידול הילדים.. אם את לא מרגישה את זה אז חבל על הזמן שלך ושלו